Gode nyheter fra Japan og Artgentina ties ihjel

Utallige nyheter har kommet fra Japan i flere måneder nå, noe som i det minste burde tiltrukket oppmerksomheten til alle som er enige i den offisielle beretningen om viruset, en historie som blir stadig vanskeligere å opprettholde.

På den ene siden finner vi tilbaketrekking av 1,63 millioner doser av Moderna -vaksinen, ettersom det er funnet «fremmede stoffer» i flere av dem. Omtrent en måned tidligere fant vi også ut at 450 japanske leger hadde bedt om at vaksinasjonen skulle stoppes på grunn av bekymringer de hadde om sikkerheten til vaksinene. De oppdaget også at de fjernede partiene fra Moderna hadde vært årsaken til to menneskers død. I tillegg ble det  den gangen sagt at de tilbakekalte partiene hadde  «metalliske partikler». Deretter bestemte den japanske regionen Okinawa seg for å avbryte vaksinasjon med Moderna etter å ha oppdaget en annen «forurensning» i et annet parti enn de 1,6 millioner dosene som allerede er undersøkt.

Litt senere fant de «fremmedlegemer» igjen , men denne gangen var det  i noen Pfizer -hetteglass. Alt dette før en pressekonferanse av presidenten i Tokyo Metropolitan Medical Association, Haruo Ozaki, der han uttalte at tiden var inne for å «bruke ivermektin.» Disse uttalelsene ble samlet inn av den digitale ‘Yomiuri’ 19. august. Og hva har skjedd siden da i Japan med kurven av infeksjoner forårsaket av viruset? Se på grafen fordi resultatet og suksessen de har hatt med denne avgjørelsen er mer enn tydelig. Sannheten er at vi ikke lenger vet hvilke flere bevis som kan trengs for at vi skal innse hvor mange mennesker som blir «sneket» med denne store farsen. Det er utrolig at verken politikere eller leger eller fjernsyn ekko disse tingene. Med tausheten som blir gjort med denne typen nyheter, demonstrerer de sin kriminalitet og at det eneste som betyr noe for dem er vilkårlig vaksinasjon for å motta sine gode provisjoner, på bekostning av helsen til de som er vaksinert.

Argentina har omfattende medisinsk erfaring med Ivermektin. Før COVID-19-pandemien ble den brukt til å behandle dengue, som er endemisk i Argentina. I begynnelsen av pandemien utviklet Dr. Héctor Carvallo, professor i medisin fra Argentina, to ivermektinforsøk for å evaluere stoffets nytteverdi mot SARS-CoV-2. Behandlingsprotokollene brukes i fem argentinske provinser. I en provins falt dødsraten til en tredjedel på mindre enn en måned, midt i utbruddet. Når det brukes forebyggende, administreres ivermektin sammen med karrageenan, som også har antivirale egenskaper. I alvorlige tilfeller gis ivermektin sammen med enoksaparin, et antikoagulasjonsmiddel. Disse stoffkombinasjonene ble valgt basert på det som var kjent om andre virus som forårsaker helseeffekter som ligner på SARS-CoV-2, for eksempel effekten av rabdovirus på nevrologi, paramyxovirus, som forårsaker hyperinflammasjon i lungene og dengue-virus, som over- forsterker immunsystemet

Så langt har altså bare fem av de 24 argentinske provinsene godkjent disse ivermektinbaserte protokollene for forebygging og tidlig behandling, men det er i det minste bedre enn i USA, der ivermektin blir fullstendig avvist. På mange amerikanske sykehus står leger som tør å foreskrive det overfor oppsigelse. Ikke overraskende med noe som virkelig fungerer, gjør de fem provinsene det bedre når det gjelder infeksjon, sykehusinnleggelser og dødsfall. I en provins falt dødsraten til en tredjedel på mindre enn en måned, midt i utbruddet, da vaksiner ikke var tilgjengelige. «Mange mennesker har foretrukket å bruke alternative metoder fremfor vaksiner,» sier han.

Relaterte artikler