Følte seg svindlet

En spansk kvinne, som hadde betalt svigersønnen for å drepe kjæresten sin, gikk til politiet og anmeldte ham for svindel da drapet ikke ble gjennomført.

Den underlige saken endte med at politiet i Madrid pågrep både kvinnen, datteren hennes og svigersønnen, som angivelig hadde mottatt en pengesum på forskudd, for å gjennomføre drapet.

Kvinnen anmeldte også kjæresten som hun hevdet hadde lurt henne for nærmere 600.000 kroner opp gjennom årene. Dette var bakgrunnen for at hun ville få ham drept. Ifølge kvinnen var det svigersønnen som tilbød seg å rydde mannen av veien mot i underkant av 70.000 kroner i betaling.

Svigersønnen hevdet ifølge kvinnen å være sjef for spansk sikkerhetstjeneste, og foreslo også at de skulle selge kjærestens organer slik at kvinnen kunne få tilbake pengene han hadde svindlet fra henne.  – Drapet fant ikke sted og kvinnen følte seg lurt, opplyser spansk politi.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler