Unngå bruk av masker om du kan

stack of white yellow green and blue textiles

Milliarder mennesker over hele verden er livredde for Kina -viruset covid-19 og vil gjøre alt de blir bedt om å gjøre for å unngå å fange den, men det er der de største problemene spiller inn.

 Det er teoretisert at mange av rådene om forebygging og minimering av Covid er grunnleggende feil, og noen i den grad at det gjør ting verre og setter livene til dem som følger det og de rundt disse i fare. Det er ingen bedre eksempler på dette enn alle de maskebærerne som er sett overalt, hver dag. Noen mennesker bruker til og med maskene når de er ute alene, eller f.eks alene i bilen. Takket være massemedier, vaksinepropaganda og falske «eksperter» som fremmer maskebruk, oppnår milliarder av mennesker det stikk motsatte av målene sine for å avverge Covid. -De risikerer tvertimot infeksjon av den verste typen.

Har du opplevd plager ved å ha på seg en Covid -maske i flere timer? Folk opplever kvalme, hodepine, kortpustethet, tåkesyn, nedsatt hørsel, hindret kommunikasjonsevner, og det er bare noen av symptomene på helseskade som skyldes maskene. En lege og tidligere redaktør i et medisinske tidsskrift advarer mot hele maskesvindelen, og beviser hvordan de øker kaoset i pandemien, svekker mennesker og setter folk i stand til akkurat det de prøver så hardt å unngå.

#1. Masker senker oksygennivået i blodet.

#2. Masker øker karbondioksidnivået i blodet.

#3. Masker fanger utpustede viruspatogener og øker dermed virusmengden og alvorlighetsgraden av sykdommen.

#4. SARS CoV-2 blir farligere når oksygennivået i blodet synker.

#5. Masker gir en falsk følelse av sikkerhet.

#6. Masker leder utåndet luft og patogene gifter inn i øynene, nioe blant annet Sanitas i Spania advarer mot.

#7. Masker er farlige for mennesker med eksisterende medisinske tilstander.

#8. Tøymasker øker risikoen for å pådra seg luftveisinfeksjoner, inkludert Covid.

Folk er livredde for å fange Covid fordi det angriper luftveiene, noe som får lungevævet til å hovne opp med væske. Det er en fryktelig måte å dø på, men likevel kan Covid -masker også føre til luftveisinfeksjoner og til slutt en grufull død. Siden maskene hemmer luftstrømmen inn og ut av lungene, forverrer mennesker med kroniske lungesykdommer, astma og KOL sine odds ved å bruke masker.

Her er noe de fleste ikke vet. Fordi masker øker dybden og hyppigheten av pust, øker de også sannsynligheten for at hvert åndedrag inneholder en større mengde patogene viruspartikler. Dette kalles en økning av «virusbelastningen» ettersom den inneholder større mengder smittsomme partikler, akkurat det motsatte av hva maskebærere blir fortalt av CDC, massemedier og den uærlige dr. Anthony Fauci. Dette kan også sikkerhetskopiere viruspartiklene dypere i lungene, og øke alvorlighetsgraden av Covid -infeksjon.

Covid -industrien vil ikke at noen skal innse at masker senker oksygen- og næringsnivået i blodet, noe som skaper VERRE tilfeller av Covid. Selv etter bare noen få minutters bruk av maske, kan brukeren lide en signifikant reduksjon i oksygennivået i blodet, ifølge undersøkelser utført av 53 kirurger som ble publisert i en medisinsk journal som en foreløpig rapport om kirurgisk maske indusert deoksygenering under «Major Kirurgi» . Funnene tyder på at bruk av kirurgiske masker i mer enn bare en time om dagen kan senke arterielt oksygen nok til å «indusere fysiologisk skadelige effekter.»

Faktisk resulterte to registrerte tilfeller av oksygenmangel i blod fra masker i tragiske konsekvenser der to kinesiske gutter døde av plutselig hjertestans mens de hadde på seg masker mens de løp under PE -klasser på skolen.   Hjertemuskelen trenger oksygen for å fungere og overleve, og jo hardere den fungerer, jo mer oksygen trenger den. Maskene begrenser sterkt denne oksygenstrømmen, blokkerer luftinntaket og reduserer arterielt oksygen.  

Kilder: Pandemic. Nytt- TruthWiki.org- ZeroHedge.com

Relaterte artikler