Carlo Ancelotti ny trener i Madrid

Ancelotti deltok med media i presserommet minutter etter å ha blitt presentert som den nye treneren til Real Madrid. Italieneren overtar laget for andre gang etter en første etappe der han vant Décima, en Copa del Rey, en europeisk supercup og et klubb-verdensmesterskap. Treneren signerer for tre sesonger.

Den første som snakket var Emilio Butragueño, direktør for institusjonelle relasjoner i klubben: “ Det er en virkelig glede å ønske deg velkommen igjen. Dette er ditt hjem og Madridismo, og vi alle elsker deg veldig høyt. Din tid i Real Madrid ble ledsaget av mange gleder, spesielt den etterlengtede Décima ”.  Før han svarte på spørsmålene, sa Ancelotti noen få ord: “Jeg vil takke presidenten, José Ángel og hele styret. Jeg er veldig glad for å komme tilbake til det jeg føler er hjemmet mitt . Jeg vil bruke all energien på å prøve å gjøre det vi allerede gjorde før. Jeg har veldig gode minner, og jeg tror vi kommer til å gjenta noe nytt under denne nye opplevelsen.  Jeg vet hva det betyr å trene Real Madrid, men jeg gjør det med stor glede og lykke.

“Jeg står overfor det med all mulig energi. Trening av Real Madrid er et vakkert ansvar fordi det er  den beste klubben i verden. Det er normalt å ha mer ansvar her enn andre steder. Jeg godtar dette, og jeg vil gjøre det som tidligere ”.   “Det jeg vet er at Real Madrid, uansett hva som skjer, kommer til å konkurrere med en best mulig tropp. Når det gjelder Sergio Ramos må jeg snakke med klubben, og vi vil gjøre det de neste dagene. Jeg kunne ikke forestille meg Real Madrid uten Ancelotti, og det skjedde. Returen har gått veldig raskt. Jeg har ikke hatt mye tid. Jeg liker å jobbe med noen av de tidligere spillerne igjen, og Ramos er en av dem, men vi vil snakke om fremtiden hans de neste dagene.

“Kvalitetsspillere gir deg sjansen til å vinne titler. Det er viktig å ha et lag som er i stand til å balansere, men etterpå er det klart at individualiteten til spillerne gir deg mer. Evnen til å spille sammen er veldig viktig ”.  “Tradisjonen og historien til denne klubben er basert på å spille attraktiv fotball. Real Madrid-fotball må være støtende og spektakulær.   Jeg kjenner godt spillerne som er i Castilla og spillerne på utlån. Vi har mange spillere, og jeg må gjøre en evolusjon av dem. Første gang jeg var her, kom fire Castilla-spillere, og de gjorde det veldig bra. I løpet av de kommende dagene vil vi sammen med klubben vurdere muligheten for å konkurrere med alle spillerne ”.

“Jeg er veldig glad i dem. De er Real Madrid-spillere, og de må ha motivasjonen  for å spille her.  Heldigvis har jeg hatt et godt forhold til alle spillerne. Jeg har mye hengivenhet for Lozano, Chicharito og så videre. Jeg kan ikke si om de vil passe inn i Real Madrid.  Jeg er ikke den samme som for seks år siden. Jeg har seks års erfaring til, som kan være positive og negative. Jeg var veldig god i Everton. Den negative opplevelsen hjelper deg også til å vokse. For å snakke om troppen må det sies at det er veldig bra, med erfarne spillere og en gruppe unge spillere med mye kvalitet. De har alle kvalitet, de har vist det, så troppen er bra, men den er veldig stor og vi må redusere den litt ”.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler