Leger krever umiddelbar stopp

woman in white shirt holding blue and white plastic toy

Alex Berenson, tidligere New York Times-reporter, 6. august: “Covid-vaksineprodusenten Moderna mottok 300 000 rapporter om bivirkninger etter vaksinasjoner over en tre måneders periode etter at skuddet ble lansert, ifølge en intern rapport fra et selskap som hjelper Moderna med å håndtere rapportene. «

«Dette tallet er langt høyere enn antallet bivirkningsrapporter om Modernas vaksine som er offentlig tilgjengelig i det føderale systemet som sporer slike bivirkninger.» Berenson: “Tallet på 300 000 kommer fra en intern oppdatering levert til ansatte av IQVIA, et lite kjent, men enormt selskap som hjelper stoffprodusenter med å administrere kliniske studier. IQVIA har hovedkontor i North Carolina og har 74 000 ansatte over hele verden og omsatte for 11 milliarder dollar i fjor. ”  «Tidligere denne uken sendte Richard Staub, presidenten for IQVIAs divisjon Research & Development Solutions, en» Q2 2021 -oppdatering «som ble merket» konfidensiell – kun for intern distribusjon «.»  «En person med tilgang til presentasjonen ga skjermbilder av det aktuelle lysbildet, som tydelig forklarer at 300 000 bivirkningsrapporter ble mottatt i løpet av en tre måneders periode»-ikke siden vaksinen ble introdusert i desember … «

Den uavhengige forskeren Virginia Stoner har gitt ut en ny og avslørende  rapport om VAERS -tallene, og innsatsen fra vanlige forskere for å minimere de destruktive effektene av COVID -vaksinene. Her er viktige sitater fra rapporten hennes:  «Flere dødsfall er rapportert til VAERS fra covid -skuddene enn fra alle andre vaksiner tilsammen de siste 30 årene.»       «Det er en taushetskode som beskytter den massive økningen i dødsfall (og andre alvorlige skader) rapportert til VAERS fra covid -skuddene. Ikke bare utelater CDC -nettsider og pressemeldinger det upraktiske faktum – vaksineforskningsstudier utelater det også. ” “Antall covid -skudd [i USA] administrert så langt i 2021 (309 millioner) er omtrent det samme som alle andre vaksiner administrert i 2020 (316 millioner). Men det ble rapportert om sjokkerende 36 ganger flere dødsfall i år fra covid-skuddene enn i fjor fra alle andre vaksiner. ”

«Noen døde av en vaksine de [en medisinsk leverandør] administrerte … kan det potensielt sette spørsmålstegn ved deres faglige vurdering eller føre til en malpractice -søksmål? Hvis du var lege eller veileder på en vaksinasjonsklinikk for gjennomkjøring av covid, og du fikk valget mellom å bruke kvelden på å skrive en VAERS-rapport, eller å spise middag med venner, hvilken ville du valgt? ”  «Det er grunner til å tro at døden kan være en av de mest underrapporterte vaksineskadene av alle – hovedsakelig fordi offeret er dødt og ikke kan sende inn en VAERS -rapport. De kan heller ikke tvinge legen til å sende inn en VAERS -rapport. Med mindre de er så heldige å ha en slektning eller lege som vet at de har vaksinen, vet om VAERS, forstår potensialet for vaksineskade og er villig til å gå gjennom den vanskelige prosessen med å sende inn en VAERS -rapport, vil det ikke skje . ”

Et åpent brev fra «Leger for COVID -etikk»   beskylder regjeringer og medier for å lyve for folket: “Offisielle kilder, nemlig EudraVigilance (EU, EØS, Sveits), MHRA (Storbritannia) og VAERS (USA), har nå registrert flere skader og dødsfall fra utrullingen av Covid-vaksinen enn fra alle tidligere vaksiner kombinert siden registreringene begynte. ” «TOTALT for EU/Storbritannia/USA- er det offisielt registrert 34 052 covid-19 injeksjonsrelaterte dødsfall og over 5,46 millioner skader rapportert pr 1. august 2021.»  “Det er viktig å være oppmerksom på at de offisielle tallene ovenfor (rapportert til helsemyndighetene) bare er en liten prosentandel av de faktiske tallene.  «Denne katastrofale situasjonen har ikke blitt rapportert av vanlige medier, til tross for at de offisielle tallene ovenfor er offentlig tilgjengelige.» «Signal of Harm er nå utvilsomt overveldende, og i tråd med universelt aksepterte etiske standarder for kliniske studier krever Leger for Covid -etikk at vaksineprogrammet ‘Covid’ stoppes umiddelbart.» «Fortsettelse av programmet med full kunnskap om pågående alvorlige skader og død for både voksne og barn utgjør en forbrytelse mot menneskehet/folkemord som de som er ansvarsfulle eller medskyldige til slutt vil bli holdt personlig ansvarlige for.»

Den velkjente Harvard Pilgrim Health Care, Inc.-studien fra 2010 av VAERS uttalte rett ut: “Bivirkninger fra vaksiner er vanlige, men underrapporterte, med mindre enn en prosent rapportert til Food and Drug Administration (FDA). Lave rapporteringshastigheter utelukker eller forsinker identifiseringen av ‘problem’ -vaksiner, noe som potensielt kan bringe helsen til offentligheten i fare. »  Er påstanden korrekt ville du multiplisere antallet rapporterte vaksineskader med 100 for å komme frem til et riktig tall.

Hvorfor har myndigheter over hele verden det så travelt med å sette vaksiner selv på mindreårige barn?  Her er en viktig anelse. Stat News, 21. juli: «Millioner av ubrukte Covid-19-vaksiner vil gå til grunne ettersom etterspørselen minker  og doser sannsynligvis utløper i sommer, ifølge offentlige helsemyndigheter …»  «En betydelig del av Pfizer -dosene forventes å utløpe i august … Gitt et avtagende behov i mange land, er det lite sannsynlig at disse dosene blir fullt ut brukt før de må kastes.»

Relaterte artikler