Stadig nye bivirkninger meldes inn

white and green syringe on white surface

Til tross for massiv undertrykking av informasjon om skadevirkningene av vaksinene kommer det stadig nye sjokkerende meldinger. I Israel melder professor Zohar Habot-Wilner fra Tel Avivs Sourasky Medical Center om 23 tilfeller av sjeldne øyesjukdommer etter at folk er blitt vaksinert med Pfizers vaksine.   

Pfizer-vaksine kan være knyttet til en form for øyebetennelse som kalles uveitt, ifølge  Jerusalem Post.  Forskningen ble utført på Rambam Health Care Campus, Galilee Medical Center, Shaare Zedek Medical Center, Sheba Medical Center i Tel Hashomer, Kaplan Medical Center og Sourasky. Det ble akseptert for publisering av det fagfellevurderte oftalmologiske tidsskriftet Retina.  Habot-Wilner, leder for Uveitis Service på sykehuset, fant at 21 personer (23 øyne) som hadde mottatt to skudd av Pfizer- vaksinen utviklet uveitt innen en til 14 dager etter å ha mottatt sitt første skudd eller innen en dag til en måned etter den andre. «Alle pasientene i studien oppfylte kriteriene fra Verdens helseorganisasjon og Naranjo som koblet starten på uveitt til vaksinasjonen,» sa Habot-Wilner. «Denne tidsrammen er i samsvar med andre rapporter om uveitt etter forskjellige vaksiner.»

Fra Israel meldes det også at 95 prosent av de alvorlig sjuke pasientene er vaksinerte og at 85–90 prosent av de innlagte er fullvaksinerte. Dette sier Dr. Kobi Haviv til Israels Channel 13. Israel, som har en av de høyeste andelene vaksinerte i verden, har nå gjeninnført lockdown og masketvang for personer over 7 år. Det grønne vaksinepasset vil bli utvidet til å gjelde offentlige rom, inkludert kultur- og sportsarrangementer, treningssentre, restauranter og spisesteder, konferanser, turistattraksjoner og gudstjenester. Dette skriver Jerusalem Post.

Regjeringen i Østerrike tillater vaksinering av barn, men en skolelege i Niederösterreich roper varsku, fordi hun ser at flere skolebarn har fått alvorlige bivirkninger etter vaksinering, inkludert hjertelidelser. I USA sier CDC at det er en forbindelse mellom sjelden hjertebetennelse og vaksiner blant unge mennesker. Dette gjelder både for Pfizers og Modernas vaksiner.

Kilder: jerusalempost.com – cnbc.com -channel13.com

Relaterte artikler