Spanske forskere har oppdaget at vaksine inneholder grafenoksid.

person wearing lavatory gown with green stethoscope on neck using phone while standing

Forskergruppen fra Departamento de Ingeniería de la Universidad de Almería publiserte nylig en rapport med tittelen «Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension: Observational Study in Optical and Electron Microscopy.» I denne studien fant de spanske forskerne at hver dose av Pfizer-vaksinen de undersøkte inneholdt rundt 747 nanogram grafenoksid . Dette betydde at mer enn 99 prosent av Pfizer-vaksinen besto helt av grafenoksid. Grafenoksid, et materiale dannet av grafitt , er et kjent giftig stoff. Tidligere studier har vist at grafenbaserte materialer som grafenoksid kan forårsake doseavhengig toksisitet. Det kan skade leveren og nyrene, anspore til dannelsen av granulomer i lungene, redusere cellelevedyktigheten og utløse celleapoptose eller forhåndsprogrammert celledød.

Dyrestudier har funnet at injeksjon av grafenoksid i kroppen avgir det giftige stoffet i lungene, leveren, milten og nyrene. Forskere har også rapportert problemer med å rense materialet ut av kroppen. Mange ansiktsmasker som blir peddlet av selskaper er belagt eller foret med grafen. ( Bruk av ansiktsmasker belagt i grafen kan forårsake alvorlige lungeproblemer, advarer Health Canada .)  I sin rapport oppdaget de spanske forskerne også betydelige mengder grafenoksid i vattpinnene som ble brukt i polymerasekjedereaksjon og antigentester. Disse testene brukes  for å oppdage COVID-19.

Åpenbaringen om den spanske rapporten og grafenoksydet i Pfizer-vaksinene kom først fram etter at den ble rapportert av den konservative kommentatoren Stew Peters i showet hans,  The Stew Peters Show . Peters intervjuet farmasøytisk forsker  Dr. Jane Ruby  i 8. juli-episoden av showet sitt for å snakke om hva grafenoksid er og dets effekter på menneskekroppen. Under showet spurte Peters Ruby om grafenoksid er giftig. Hun svarte med å si: «Det er absolutt en gift.» Ruby fortsatte med å forklare noen av måtene grafenoksid er farlig for mennesker. Hun sa:  “Det ødelegger bokstavelig talt alt inne i cellen. Det eksploderer mitokondriene. Det skaper en situasjon der kroppen går i en nivå 10-alarm for betennelse, cytokiner, kjemokiner. Dette er utrolig voldsom … inflammatorisk storm kommer inn og den har særlig tilhørighet for å skape akutt betennelse i lungene, det skaper en inflammatorisk storm i hjertevev og i hjernevev.  Ruby avrundet samtalen med Peters ved å si at ifølge de spanske forskerne kan mange av symptomene som oftest er assosiert med COVID-19, også være forårsaket av overskytende nivåer av grafen i kroppen.

Hun advarte da om at Pfizer og andre farmasøytiske selskaper var i ferd med å utvikle en inhalasjonsversjon av vaksinen. Denne inhalasjonsversjonen vil være sterkere fordi den vil gå rett inn i lungene. «Det skaper en lungestorm med lungebetennelse med en gang,» sa Ruby. Den medisinske eksperten advarte da om at hvis denne versjonen av vaksinen blir gitt nødbrukstillatelse, vil antallet plutselige dødsfall på grunn av «respiratorisk blits» tilfeller av lungebetennelse øke.

Kilder inkluderer: NaturalHealth365.com, Z3News.com, ScienceTimes.com, RedVoiceMedia.com

Relaterte artikler