Hevder høye tall på dødsfall og skader

person in white gloves with blue textile on lap

De siste dataene fra EudraVigilance, en EU-database som ligner på VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), viser at nesten 20 000 mennesker har dødd av «Wuhan coronavirus (Covid-19)» vaksiner «i de områdene i Europa den vurderer sammen med nesten to millioner mennesker som har blitt alvorlig skadet av injeksjonene.

EudraVigilance dekker 27 av Europas 50 land, noe som antyder at de sanne tallene over hele kontinentet kan være så høye som 40.000 dødsfall og fire millioner alvorlige skader. Dette er betydelig, med tanke på at langt færre mennesker blir syke eller dør av selve viruset. “Seriøsitet gir informasjon om den mistenkte uønskede effekten; det kan klassifiseres som ‘alvorlig’ hvis det tilsvarer en medisinsk hendelse som resulterer i død, er livstruende, krever innleggelse på sykehus, resulterer i en annen medisinsk viktig tilstand eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse, resulterer i vedvarende eller betydelig funksjonshemming eller inhabilitet , eller er en medfødt anomali / fødselsskade, ”forklarer databasen om hvordan skader måles.

De siste tallene er mye høyere enn tidligere rapportert i mai, som oppga 10 000 dødsfall og 400 000 skader. At så mange mennesker blir skadet eller dør av vaksinene gjør at mange nå   angrer i Europa og Nord-Amerika.   Det er også en trend at familieleger nekter å ta imot pasientene som er skadet av vaksine, fordi de ikke vet hva de skal gjøre for dem. Slike rapporter kommer både fra Skottland og England. «Mine vaksinerte venner får ikke avtaler med familielegene som unngår dem etter vaksinering, selv om det ikke er noen pasienter i venterom for fastlegekirurgi når de har prøvd å få avtaler,» rapporterte en person.

Dr. Peter McCullough, en av de mest siterte legene om tidlig behandling av  Covid-19, har lagt ut en eksplosiv ny video som hevder at vaksinene allerede har drept mer enn 50.000 amerikanere. Dr. McCullough kaller den såkalte «vaksinen» et «biovåpen», sammen med selve  viruset, og påstår at hele plandemien er en form for bioterrorisme mot folket, som har til hensikt å avlive og avfolke mange av dem.   McCullough hevder at minst tre varslere, to av dem fra de amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC), har bekreftet at det sanne antallet dødsfall forårsaket av vaksinene er betydelig høyere enn hva offisielle tall viser. 

Siden VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) bare fanger opp en prosent av alle bivirkninger som faktisk oppstår, er det sannsynlig at den virkelige tellingen er betydelig høyere enn det som rapporteres. USA vurderer behovet for et tredje COVID-19-boosterskudd blant innbyggere som allerede har blitt vaksinert, men må se mer data for å vite om flere skudd kan øke folks risiko for alvorlige bivirkninger, sa en amerikansk helsepersonell tirsdag. Tjenestemannen sa at den andre dosen for to-skudd COVID-19 vaksine regimer var assosiert med høyere bivirkninger, noe som tyder på at en tredje dose potensielt kan komme med enda større risiko.

«Femti tusen dødsfall,» uttalte McCullough. «Så vi har faktisk flere dødsfall på grunn av vaksinen per dag enn  virussykdommen. Det er i utgangspunktet propagandert bioterrorisme ved injeksjon. ” I følge VAERS har det vært 5.993 offisielt rapporterte dødsfall som følge av  virusinjeksjoner. Hvis dette bare utgjør en prosent av alle faktiske dødsfall, så er sannhetstallet nærmere 600.000, selv om dette ikke kan bevises. I mellomtiden skal 600 000 mennesker ha dødd etter å ha testet «positive» for Wuhan influensa, og McCullough sier at minst 85 prosent av disse dødsfallene kunne vært forhindret dersom myndighetene hadde tillatt tidlig behandling med medisiner som hydroksyklorokin (HCQ) og Ivermektin. 

«I stedet ble folk bedt om å bli hjemme og ikke komme tilbake til sykehuset med mindre symptomene ble verre, for eksempel alvorlige pusteproblemer,» rapporterer Algora . “Da var det for sent for mange. De ble plassert i respirator og døde. ”   Disse retningslinjene neglisjerte å sette fokus på behandling av syke pasienter, og begynte allerede fra april 2020 å understreke behovet for en vaksine som det eneste reelle håpet om å slå viruset tilbake. Ifølge McCullough gjorde alt regjeringen og folkehelsefigurene gjennomførte  gjennom hele plandemien bare ting verre. Å undertrykke velprøvde behandlinger (dvs. HCQ og ivermektin) mens man presser uprøvde (dvs. «vaksiner») er en oppskrift på massedød og ødeleggelse, og det er akkurat det vi nå er vitne til med fremveksten av «varianter».

Disse variantene er ikke annet enn uønskede hendelser forårsaket av vaksinene i seg selv, og likevel klandrer media og regjeringen de «uvaksinerte» for spredningen, noe som er bevisst falsk. McCullough jobber hardt for å endre publikums syn på vaksinene, og bemerker at mange nå opplever problemer etter å ha tatt en unødvendig injeksjon.

 Kilder inkluderer: Algora.com og HealthImpactNews.com. Reuters.com

Relaterte artikler