Dette er bioterrorisme

I et oppriktig intervju 11. juni, med den tyske internasjonale rettsadvokaten, Reiner Fuellmich, reflekterte den fremtredende legen Dr. Peter McCullough det han kalte «propagandisert bioterrorisme ved injeksjon», og uttrykte bekymring for at de nåværende eksperimentelle COVID-19-vaksinene kan sterilisere de unge, fostre kreft og til nå, sannsynligvis allerede ha forårsaket mellom 50.000 til og  70.000 dødsfall bare i USA.  

 ”Jeg tror at vi er under  en form for bioterrorisme som er over hele verden,   som ser ut til å ha vært planlagt i mange år. ”   Han mener at denne bioterrorismen har kommet i to trinn, inkludert «Fase I» som besto av et «respirasjonsvirus som spredte seg over hele verden og påvirket relativt få mennesker, omtrent en prosent av mange befolkninger, men genererte stor frykt.»  Denne frykten muliggjorde flere nivåer av myndighetenes avbøtingspolitikk, inkludert nedleggelser, maskepåbud og massetesting. «Hver eneste ting som ble gjort i folkehelsens respons på pandemien gjorde den verre,» sa han. Som svar begynte McCullough og en gruppe kollegaer å søke, oppdage og publisere alternative behandlinger for viruset i de medisinske tidsskriftene han redigerte, og begynte å «møte motstand på alle nivåer», selv om funnene viste «omtrent 85% reduksjon i sykehusinnleggelser og død. ”

Til tross for sine fremtredende kvalifikasjoner, fjernet YouTube  en presentasjon han holdt på plattformen deres, mens andre plattformer aktivt undertrykte nesten all informasjon om tidlig behandling av pasienter. «Så det vi oppdaget var at undertrykkelsen av tidlig behandling var tett knyttet til utviklingen av en vaksine,» forklarte McCullough. «Og hele programmet av bioterrorisme fase I,  handlet egentlig om å holde befolkningen i frykt og isolert, og forberede dem på å akseptere vaksinen som ser ut til å være fase II i en bioterrorismeoperasjon.»

Mens han understreker: «Vi vet at dette er fase II av en bioterrorismeoperasjon,» skjønt «vi vet ikke hvem som står bak», er det klart at «de vil ha en nål i hver arm for å injisere messenger-RNA eller adenoviralt DNA i ethvert menneske. ” For å bekjempe denne agendaen sa McCullough: «Målet vårt er å få samlet   store grupper mennesker som de ikke kan vaksinere.» Slike grupper bør inkludere de høye andelene av individer som allerede har blitt friske fra COVID-19  og dermed nyte naturlig immunitet.  Andre vil omfatte barn som COVID-19 er en irrelevant risiko for, selv om den eksperimentelle vaksinen fortsatt er en betydelig trussel for gravide kvinner og andre. Vi vil ha et stort antall mennesker,» forklarte han. «Hvis vi kan bryte «nålen i hver arm’ agendaen»,  så tror jeg dens virkelige formål vil bli utsatt.»

Når det gjelder  COVID-19-vaksineringskampanjer mot barn, forklarte han, ”i dag har vi 800 tilfeller av unge mennesker som utvikler myokarditt eller betennelse i hjertet. Og fordi jeg er kardiolog, har jeg en klinisk autoritetsstilling her, og jeg kommer til å mene det fordi det ikke er noen klinisk fordel hos unge mennesker overhodet, å få vaksinen, at til og med ett tilfelle er ett for mange. »  Og fordi Centers for Disease Control (CDC) (Det amerikanske folkehelseinstituttet) og andre byråer ikke har utøvd sin aktsomhet for å redusere risikoen for disse injeksjonene, anklager McCullough dem for misforståelser.  “Med dette programmet er det ingen kritisk hendelseskomité, det er ingen overvåkingsnemnd for datasikkerhet, og det er ingen menneskelig etisk komité. Disse strukturene er obligatoriske for alle store kliniske undersøkelser, ”sa han. “Og så, ordet som virkelig brukes for det som skjer, er ‘misforståelse;’ som er galt av de som er i en autoritetsposisjon. Og uten at noen sikkerhetstiltak er på plass, kan du se hva som skjer. «

Dette er «den største anvendelsen av et biologisk produkt med den største sykdommen og dødeligheten i vårt lands historie,» sa han. 11. juni forklarte medisinsk professor i Texas A & M at det nåværende antall rapporterte dødsfall i USA var «over 5000» med «15.000 sykehusinnleggelser.»  Han understreket imidlertid at de ved hjelp av institusjonelle varslere, og arbeider med data fra Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS), mener at dødsraten er ti ganger høyere enn rapportert. Varslere avslører 50 000 faktiske dødsfall etter vaksine.  

«Vi har en ganske god sikkerhet for å hevde at det virkelige tallet er ti ganger høyere,» sa McCullough. «Vi visste fra data fra Harvard i 2016 at Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bare rapporterer om lag 10 prosent av det som egentlig skjer. «Vi visste fra data fra Harvard i 2016 at Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bare rapporterer om lag 10 prosent av det som egentlig skjer. Så vi måtte få anotdatakilden hennes. Og vi har mennesker inni. Vi har nå en varsler inne i CMS, og vi har to varslere innenfor CDC. Og de arbeider akkurat nå for å få dette ut. Så vi ser på 10 ganger. Vi tror vi har 50000 døde amerikanere. 50.000. Så vi har faktisk flere dødsfall på grunn av vaksinen per dag, enn absolutt virussykdommen. I utgangspunktet er dette propagandert bioterrorisme ved injeksjon. «

De siste dataene fra CDCs VAERS-system som ble utgitt sist fredag, avslører rapporter om 411 931 totale bivirkninger i USA etter injeksjoner av eksperimentelle COVID-19 genterapivaksiner, inkludert 6 985 dødsfall og 34 065 alvorlige skader, mellom 14. desember 2020 og 25. juni 2021. Hvis McCullough har rett, og det virkelige antall dødsfall er 10 ganger høyere enn rapporten ovenfor, vil dette bety at faktiske dødsfall i USA nå ville nærme seg 70.000. Texas-legen fortsatte med å diskutere hvordan data fra Cleveland Clinic sammen med andre studier avslører at tretti til femti prosent “av mennesker som allerede er immune, naturlig immune”, fortsatt får vaksinen. Siden det ikke er noen medisinsk, klinisk eller sikkerhetsmessig grunn for at slike mennesker skal injiseres med disse biologiske midlene, avslører det at “vaksinen er konstruert. Hele denne tingen er konstruert. Det skal være veldig åpenbart. Nå har CDC endret syklusterskelen ned til lavere, så de kommer til å gjøre færre tilfeller, så det vil se ut som om vaksinen reduserte tilfeller og dødsfall. ”

Ved å observere andre data frykter McCullough også muligheten for at disse nye eksperimentelle genterapiinjeksjonene kan fremme kreft og føre til infertilitet hos de unge. “Jeg er veldig redd basert på det vi har lært, bare ved de første injeksjonene, at de samhandler med p53 og BRCA [brystkreftgen], at de til slutt kan føre til kreft.   I tillegg forklarte han, “japanerne har allerede vist oss at lipidpartikler konsentrerer seg i eggstokkene. Kan de sterilisere? Hvis du sa at dette alt er et Gates Foundation-program for å redusere befolkningen, passer det ganske bra med den hypotesen, ”sa han. “Den første bølgen var å drepe gamle mennesker ved luftveisinfeksjon. Den andre bølgen er å ta de overlevende og målrette ungdommene og sterilisere dem.  

 Gjennom hele intervjuet fremhevet kardiologen også at mange seire er vunnet av ham selv og hans kolleger, inkludert deres arbeid med Association of American Physicians and Surgeons, ved å lage en hjemmepasientguide og organisere USA i fire forskjellige telemedisinske tjenester. “Så uten at regjeringen virkelig forsto hva som foregikk, knuste vi epidemikurven i USA mot slutten av desember og januar. I utgangspunktet tok vi oss av pandemien med rundt 50 leger og telemedisinske tjenester, ”forklarte han. «Og den dag i dag behandler vi omtrent 25% av den amerikanske COVID-19-befolkningen som faktisk har høy risiko, over 50 år med medisinske problemer eller har alvorlige symptomer.»  Deres  vaksineopplysningskampanjer bidro til å føre til et kontinuerlig fall i vaksinasjonsraten siden 8. april, med regjeringsansvarlige «som ble desperate etter å prøve å overbevise enkeltpersoner om å ta en vaksine.»

«Jeg er i Texas hvor vi aldri ble låst. Jeg var en sterk forkjemper for at vi holdt åpent. Vi hadde 35 behandlende leger som var villige til å gå mot sine medisinske sentre og behandle pasienter. Vi var i stand til å overbevise guvernøren vår om å utstede en kjennelse som anerkjenner naturlig immunitet, og forby obligatoriske vaksiner fra offentlige etater, og forbyr vaksinepass, og forby enhver diskriminering av pass, ”forklarte han.  Og med senator Ron Johnson (R-WI) og Rand Paul (R-KY) som allierte i Washington, sammen med media som Fox News, Real News og OAN, er deres løst dannede C-19-gruppe «nå på nasjonal TV nesten hver natt i USA for å gi et motsyn til Anthony Fauci og (Rochelle) Walensky ved CDC og NIH. 

Det er stadig flere fagpersoner som støtter opp om dette. Tidligere Pfizer-sjef Dr. Michael Yeadon fortalte Real America’s Voice i et nylig intervju at barn er 50 ganger mer utsatt for å dø av coronavirusvaksine enn av selve viruset. Uttalelsen hans kom da Pfizer testet sin mRNA-vaksine på barn yngre enn 12 år, inkludert 6 måneder gamle babyer. Reuters rapporterte i forrige måned at opptil 4500 barn under 12 år ville bli registrert i studien på mer enn 90 kliniske steder i USA, Finland, Polen og Spania. Basert på sikkerhet, toleranse og immunrespons generert av 144 barn i en fase I-studie av to-dose vaksinen, sa Pfizer at den ville teste en dose på 10 mikrogram hos barn mellom 5 og 11 år og 3 mikrogram for alderen gruppe på 6 måneder til 5 år.  Pfizers COVID-19-vaksine er hittil godkjent for bruk hos barn helt ned til 12 år i Europa, USA og Canada. De får samme dose som voksne: 30 mikrogram.

At legestaden er skeptisk. viser en internettundersøkelse utført av Association of American Physicians and Surgeons (AAPS). Den har funnet at opp mot 60 prosent av alle leger velger å ikke bli vaksinert. Mer enn 700 leger svarte på undersøkelsen. Funnene strider direkte mot en nylig påstand fra American Medical Association (AMA) om at rundt 96 prosent av alle praktiserende leger nå er fullstendig injisert i samsvar med myndighetens retningslinjer. «Det er galt å kalle en person som avviser et skudd en» anti-vaxxer, «, sa AAPS administrerende direktør Dr. Jane Orient, MD.  «Så å si ingen leger er» anti-antibiotika «eller» anti-kirurgi «, mens alle er imot behandlinger som de mener er unødvendige, mer sannsynlig å skade enn å være til fordel for den enkelte pasient, eller utilstrekkelig testet.» De fleste leger er enige: Vaksinene er helt unødvendige.

Blant de spurte i AAPS-undersøkelsen indikerte hele 54 prosent at de er fullstendig klar over det faktum at mange mennesker lider av «betydelige bivirkninger» på  virusinjeksjoner. Åtti prosent av de responderende legene som sier at de ikke er vaksinert, erkjente også en uttalelse som sier: «Jeg tror at risikoen ved vaksinene overstiger risikoen for sykdom,» mens 30 prosent sa ja til: «Jeg har allerede hatt COVID.» Blant de andre grunnene som ble presentert for å avvise sprøyten, var bekymringer om langsiktige bivirkninger, som er helt ukjente, samt bruk av abortert humant fostervev i noen av hetteglassene.  Den «eksperimentelle» naturen til vaksinene ble også presentert som en årsak til avvisning, sammen med at det var andre effektive tidlige behandlingsalternativer tilgjengelig, inkludert hydroksyklorokin (HCQ) og Ivermektin.

Bekymringer for blodpropp, hjerte- og karsykdommer og tidlig død ble også gitt som grunner til at leger bare sier nei til vaksine, uansett hvor aggressivt regjeringen og media presser dem. De fleste leger sier at de tilbyr tidlig behandling for covid som unngår behovet for vaksineinjeksjoner.  I stedet for å endre pasientens DNA permanent, bruker disse legene andre velprøvde midler som hjelper til med å minimere risikoen for alvorlig infeksjon med minimale bivirkninger. Legene anerkjente også i stor grad at det å bli injisert  øker risikoen for å utvikle nye  varianter, noe som kan gjøre vaksinene både ubrukelige og farlige. Blant de alvorlige bivirkningene legene anerkjenner som en risikofaktor forbundet med injeksjon, er amputasjon, lammelse, aborter, uregelmessigheter i menstruasjonen, blindhet, kramper og hjerteproblemer, samt død. Dr. Orient sier at mange av disse episodene som allerede er rapportert i forbindelse med vaksinene, ville ha resultert i store erstatningskrav for produktansvar eller feilbehandling dersom de hadde skjedd etter en normal ny medisinegodkjenningsprosess. Siden de ble kjørt inn i produksjon og bruk i «nødtilfeller», har imidlertid vaksineprodusenter ikke noe ansvar i tilfelle personskade eller død. «Leverandører av disse vaksine-produktene er beskyttet mot søksmål,» advarer Dr. Orient. AAPS har representert leger innen alle spesialiteter siden 1943. Det mottoet, omnia pro aegroto, betyr «alt for pasienten.»

Relaterte artikler