Sirkus vaksinasjon

red and white stop sign

Hundrevis av studenter ved et universitet i New Jersey holdt et protestmøte mot  obligatoriske vaksinasjonsregler ved Rutgers Universitet.  Studenter og deres foreldre samlet seg for å motsette seg skolens vaksinasjonskrav.  I mars krevde universitetet at alle studenter som var registrert  for høstsemesteret, måtte få COVID-19-vaksinen .

Turning Point USA, Young Americans for Liberty og medisinsk frihetsadvokatgruppe NJ Stands Up organiserte  protesten. Noen republikanske politikere som deltok, foreslo tiltak for å bekjempe tvangsvaksinering og diskriminering av uvaksinerte amerikanere. En av dem, Gerry Scharfenberger, advarte deltakerne om at hver gang myndighetene tar fra deg noe av din frihet, er den borte for alltid, og de «vil aldri få den tilbake.»  Senator i New Jersey, Michael Testa Jr. stilte spørsmålstegn ved universitetets ordre og sa: «Hvordan kan de kreve at studentene skal ha  vaksinen, men ikke lærerne?» Rutgers ordre 21. mars sa at lærere og ansatte ikke er pålagt å få COVID-19-vaksinen. Deretter oppfordret han deltakerne til å kontakte politikerne  og «oversvømme kontorene deres med brev og e-postmeldinger  «om hvert eneste viktige spørsmål – ikke bare når det gjelder obligatorisk vaksinering.

I mellomtiden sa pastor og regjeringskandidat i New Jersey,  Phil Rizzo at han vil oppheve en bevilgning på 1 milliard dollar til Rutgers hvis han blir valgt. GOP-kandidaten la til at med mindre universitetet dropper vaksinekravene og sikrer studentenes frihet, vil han innfri  løftet. “Jeg stoler på at New Jersey-innbyggere, bedriftseiere og foreldre tar avgjørelser for seg selv sammen med legene for å holde seg sunne. Det er ikke myndighetens jobb å holde deg frisk: Dens jobb er å holde deg fri, »la han til. Rutgers talskvinne Dory Devlin fortalte i en e-post til The Epoch Times at universitetets holdning til vaksiner stemmer overens med «den juridiske myndigheten som støtter denne politikken.» Hun la til: “Vi er forpliktet til å skape et trygt campusmiljø høsten 2021. For å støtte helse og sikkerhet for alle medlemmer av Rutgers-samfunnet, har universitetet oppdatert eksisterende immuniseringskrav for studenter til å inkludere COVID-19-vaksinen. ”

Vaksinasjonskravet har imidlertid noen unntak. Studenter som er registrert i helt eksterne online-programmer, er ikke pålagt å vaksinere seg mot COVID-19. Rutgers  tillot også studenter å be om unntak av medisinske eller religiøse grunner. I mellomtiden sa forbundskansler Brian Strom , Rutgers Biomedical and Health Sciences, at COVID-19-vaksinene «har vist seg å være trygge og effektive for å forhindre alvorlig sykdom, sykehusinnleggelse og død.» Han la til: «Vaksinasjon er nøkkelen til å stoppe den nåværende pandemien og  retur til campusundervisning og aktiviteter nærmere det vi var vant til før pandemien.»  I mars sendte Dr. Hooman Noorchashm et brev til Rutgers angående sikkerhetsrisikoen forbundet med COVID-19-vaksiner. «Uavgrenset vaksinering av personer med nylige COVID-19-infeksjoner utgjør en risiko for klinisk skade for nylig infiserte individer.  Det har vært noen svært fremtredende unge dødsfall etter vaksinasjon – og det blir tydelig at uønskede hendelser … er høyere,»   advarte han.  

Mens Rutgers påla elever å vaksinere seg mot COVID-19, har en privat skole i Miami  gjort det motsatte og forbudt sine ansatte å bli vaksinert. Tilbake i april 2021 sendte Centner Academy ut en e-postmelding der de ansatte som ennå ikke hadde fått vaksinen måtte «vente til slutten av skoleåret» før de gjorde det.  «Inntil videre ber vi enhver ansatt som ennå ikke har tatt den eksperimentelle COVID-19-injeksjonen, om å vente til slutten av skoleåret,» heter det i e-posten. «Vi anbefalte også at alle lærere og ansatte avventer å ta injeksjonen til det er ytterligere forskning tilgjengelig om dette eksperimentelle stoffet påvirker uvaksinerte individer.»  Inntil ytterligere informasjon er kjent om disse eksperimentelle injeksjonene og hvordan de påvirker andre, har Centner bestemt å ikke ansette noen som har mottatt en. 

«Titusenvis av kvinner over hele verden har nylig rapportert om ugunstige reproduksjonsproblemer ved å være i nærheten av de som har mottatt en av COVID-19-injeksjonene,» forklarer e-posten videre. «Ingen vet nøyaktig hva som kan forårsake disse uregelmessighetene, men det ser ut til at de som har fått injeksjonene, kan overføre noe fra kroppen til de de kommer i kontakt med.  Det er vår policy, i den grad det er mulig, å ikke ansette noen som har tatt den eksperimentelle COVID-19 vaksinen før ytterligere informasjon er kjent.»  Den Miami-baserte skolen truet med rettslige skritt mot ansatte som nekter å opplyse om vaksinasjonsstatus. CBS 4 ble informert om at en Centner Academy- lærer hadde trukket seg – men det var uklart om dette er på grunn av vaksinasjonsforbudet.   En nyhetsstasjon ba om et intervju, men skolen svarte bare med en e-post som sa: «Vi gjør det vi synes er til barnets beste, fordi de ikke burde være rundt lærere som er vaksinert.  

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler