Har ikke bestemt meg

Erling Braut Haalands fremtid vil trolig bli en av sommerens såpeserier. Den norske spissen til Borussia Dortmund er en av de største som de store i Europa ønsker. Mens det tyske laget fremdeles  forsikrer at han ikke er til salgs, sier  spilleren selv at han ennå ikke har tatt en beslutning.

“Jeg har ikke tatt stilling til fremtiden min. Etter denne internasjonale pausen skal jeg reise på ferie og deretter forberede meg på forsesongen ”, påpekte Haaland til media under landslagssamlingen med Norge som pågår i Marbella. Til tross for at Norge ikke er kvalifisert for EM , skal  laget spille to vennskapskamper mot Luxembourg og Hellas , begge på La Rosaleda stadion. Det vil være etter disse kampene, 6. juni, at spissen begynner ferien.

Haaland vil feriere uten å vite framtiden, men er glad for å vite at han neste sesong skal spille Champions League uansett hva som skjer. I en vanskelig sesong for Dortmund klarte  laget å fullføre Bundesliga til CL-plass foran Wolfsburg og Eintrach Frankfurt.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler