Betegner vaksinene som «en stor feil»

Det er ingen legitim unnskyldning for å frigjøre «vaksiner» for Wuhan coronavirus (Covid-19) når vaksinene er kjent for å skape og spre «varianter» av sykdommen, advarer den franske virologen og Nobel Prisvinner Luc Montagnier .

Montagnier kaller injeksjonene en ”enorm” og “uakseptabel feil”, og slår alarm om hvordan vaksinene forårsaker og sprer det kinesiske viruset blant både vaksinerte og uvaksinerte, noe som vil føre til katastrofe. “Det er en enorm feil.   En vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil. Det er en uakseptabel feil, uttalte han under et nylig intervju. «Historiebøkene vil vise det fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.»  Mange mener at Montagnier er for snill ved å kalle det en feil når det virker åpenbart at alt dette var planlagt lenge på forhånd for nettopp dette formål å skape problemet i stedet for å «kurere» det.

 Mange andre epidemiologer og virologer velger å være «stille» om «antistoffavhengig forbedring» som oppstår etter at folk blir injisert med disse kjemiske cocktailene.  «Det er antistoffene som produseres av viruset som gjør det mulig for en infeksjon å bli sterkere,» sa han til Pierre Barnérias fra Hold-Up Media i et intervju tidligere denne måneden. Selv om det absolutt er mulig at noen varianter oppstår uten hjelp av vaksiner, forårsaker massevaksinasjonsstasjonen tydeligvis en stor del av problemet. “Hva gjør viruset? Dør den eller finner en annen løsning? ” spurte han. «Det er tydelig at de nye variantene er skapt av antistoffmediert utvalg på grunn av vaksinasjonen.»

Det burde ikke engang være vaksinasjoner under en pandemi, la Montagnier til og kalte begrepet «utenkelig» – og likevel er vi her med medisinske «eksperter» overalt som forteller oss at dette er bra. Å injisere mennesker med kjemikalier som er direkte assosiert med et sirkulasjonsvirus, vil bare forverre problemet, antydet han og bemerket at vi nå ser de samme trendene over hele verden etter injeksjonen. “De nye variantene er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen. Du ser det i hvert land, det er det samme: i alle land følger tallene over dødsfall antall personer som er vaksinert. ”

Montagnier uttalte seg også i fjor vår, og advarte om at Covid-19 var tydelig lab-opprettet og ikke  kom fra noen flaggermus på et vått marked. Han advarte også verden om at det genetisk modifiserte (GMO) viruset var manipulert for å inneholde DNA fra HIV, noe som tilfeldigvis var det Anthony Fauci var fokusert på i løpet av de første dagene av sin ti år lange føderale regjeringskarriere som en «autoritet på smittsomme sykdommer.»  Helt siden vaksinene ble introdusert, har sykdommen og dødsraten bare fortsatt å skyte i været, viser de nyeste dataene. Spesielt blant unge mennesker har dødstallet «eksplodert» på steder der vaksinene nå blir bredt administrert.  

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler