Slo tilbake mot ranere

https://twitter.com/i/status/1388119447634853894

Denne videoen har gått viralt etter at en mann ble forsøkt ranet på en bensinstasjon i USA. Vi vil tro angriperne ikke velger en bensinstasjon neste gang.

 I en video twittet av @HldMyBeer fylte en fyr opp bilen sin med bensin da en varebil trakk kjørte opp langs siden. En gruppe menn stormet ut og forsøkte å rane ham.   Mannen nølte ikke engang før han dreide dysen i retning angriperne og sprayet dem alle med bensin. Se det fantastiske øyeblikket utfolde seg nedenfor.  Du elsker bare å se slike som forsvarer seg mot overmakten. Du elsker bare å se folk bli rammet av litt karma. Hvis du er dum nok til å prøve det disse gjorde, da fortjener du å bli sprayet med bensin. Den som har sølt bensin, vet at det skal mye til for å få lukten til å forsvinne.   De slemme gutta kommer til å lukte forferdelig i overskuelig fremtid. Igjen får du det du fortjener!

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler