Hemmeligheten bak corona-viruset avslørt

 Avhopperen Li-Meng Yan forsøkte å alarmere verden. Hun sa hun ikke kunne se seg selv i øynene hvis hun ikke fortalte sannheten. Men «verden», dvs de som styrer den vestlige verden, ville ikke se seg selv i øynene. De visste allerede det Li-Meng fortalte og var ikke interessert i at det kom ut, skriver Hans Rustad i document.no. https://www.document.no/2021/01/25/hemmeligheten-bak-corona-viruset-avslort-den-er-en-forbrytelse/

Viruset er et resultat av en ny type forskning, såkalt gain of fiction, som ble oppfunnet i Nederland. Det går kort og godt ut på at forskere tar farlige virus og gjør dem enda farligere, mer smittsomme, mer dødelige. Offisielt for å kunne være forberedt på biologisk krigføring eller pandemier. Myntens bakside er at forskerne kan lage noe de mister kontroll over. I 2014 nedla Obama-administrasjonen forbud mot gain-of-function-forskning. En av de som sterkst motsatte seg forbudet var Anthony Fauci, regjeringens helserådgiver, som har sitt eget forskningsinstitutt. Fauci samarbeider med P4-laboratoriet i Wuhan, Kinas eneste på et så høyt sikkerhetsnivå. Det var Frankrike, USA og Australia som hjalp Kina bygge et laboratorium på et nivå hvor man kan drive forskning på å utvikle dødelige virus.  

Mange har uttrykt stor skepsis til  kinesiske forklaringer på hvordan viruset oppsto. Mistanken ble ikke mindre da  vaksineforskeren Birger Sørensen og kollega Adam Dalgliesh skrev en artikkel om at viruset umulig kunne ha oppstått ved naturlig seleksjon. Det måtte være manipulert. Da gikk alarmen. Sørensen og Dalgliesh fikk ikke noe fagtidsskrift til å trykke artikkelen. Men tidligere leder for MI6, Sir Richard Dearlove, benyttet sin posisjon til å gå ut i The Telegraph. Han visste at dette var en så alvorlig historie at den måtte ut. Historien fløy verden rundt på noen timer. Det var kinesere som ville alarmere Vesten som lekket dette. De fleste av dem har «forsvunnet». 

Jo mer man får vite om utbruddet av koronaviruset, desto mer sannsynlig virker det at utbruddet skjedde som følge av en lekkasje fra viruslaboratoriet i Wuhan, sier WHO-rådgiver Jamie Metzl. Historien om at utbruddet fant sted på markedet i Wuhan, er en løgn, sier Metzl til Toronto Sun.  https://torontosun.com/news/world/who-advisor-covid-19-pandemic-started-via-a-lab-leak. Vi vet at Wuhan-laboratoriet drev med gain of function-research, minner Metzl om, noe Newsweek-journalisten Fred Guterl påpekte i april i fjor. Det virker altså som for mye av et sammentreff at utbruddet skjer på det ene stedet i Kina hvor man forsker på den samme typen virus.  Metzl er svært kritisk til Kinas opptreden etter utbruddet.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler