Valgdramaet ruller videre

person standing near table

Påstandene om valgsvindel – ikke bare valgfusk, men massiv svindel som stjal valget, er nå så konkrete at de vil kunne bli verifisert eller avvist.  Vi er nå vitner til  et spill som nesten tar pusten fra en.

En viseadmiral i Obama-administrasjonen, Pete Neffenger,  er leder for et selskap som har programvare som kan brukes til å endre utfallet av valg. Det er blitt brukt i Venezuela for Hugo Chavez. Nylig er det brukt for å vinne valget for Biden. Trump så ellers ut til å vinne ved et valgskred. Advokat Sidney Powell fortsatte i natt med sjokkopplysninger om hvordan et valgskred for Trump ble til en knapp valgseier for Biden. Det skjedde ved bruk av softwareprogrammet Smartmatic, som gjør det mulig å skifte stemmer fra én kandidat til en annen, uten spor  Powell sier hun har førstehåndsforklaring fra et vitne, en prominent offiser, som var til stede da planene for bruk av Smartmatic ble rullet ut. 

Smartmatic brukes i maskinene Dominion Voting Systems. Dominion Voting Systems blir brukt i rundt 30  amerikanske stater. I disse statene så er den faktiske stemmeseddelen for de som har stemt personlig på et stemmelokale kun et tastetrykk på skjermen til det elektroniske stemmesystemet. Man må før man avgir stemme legitimere seg ved enten å bruke kortleseren under skjermen, eller ved fingeravtrykk. ID,fingeravfrykket og signatur er allerede avgitt på forhånd da man ber om å bli stemmeregistrert. Det brukes ikke så mye gamledagse papirstemmer. 

De som fulgte valgnatten så at Trump ledet stort i nesten alle vippestater og det estimerte sluttresultatet lå fra tellingen begynte og til ca 1:30am 4 nov med ca 310-320 valgmannstemmer til Trump. Men ca kl 1:30 ble tellingen stoppet, og tellingen kom igang igjen ca kl 04:00am 4 nov. Fra det tidspungtet ikke bare tok Biden innpå i stater hvor Trump ledet med tosifrede poeng, Biden gikk også forbi. Med tanke på hvor lite stemmer som ved det tidspunktet var igjen så er det bortimot statistisk umulig at Biden ville «spise opp» forspranget Trump hadde. Dominion systemet brukte da altså tiden fra 1:30 am til 04:00am å korrigere resultatet til Bidens fordel. Stemmemaskinene sender ikke ut resultatene fortløpende som stemmene kommer in. Stemmene samles opp i bolker og de sendes ut f.eks hvert 10 min. Da man oppdaget den mye omtalte data glitchen (som faktisk mange så på live TV) i Michigan, en glitsh som hadde snudd 6000 Trump stemmer til Biden stemmer, så var det mange som ikke forsto hva som foregikk og begynte å stille spørsmål. Man kan sikkert telle de faktiske stemmene, men flesteparten av de faktiske stemmene er ombord i Dominion systemet og er allerede snudd, derfor har det ingen verdi å gjøre det.

En annen besynderlig hendelse er datagrafikken som CNN viste valgnatten. CNN oppdaterte grafikken sin hvert 3. min. De viste grafikk over stemmene til kanditatene i vippestatene. I begynnelsen av sekvensen så vi stemmetallene til Trump og Biden i Pennsylvanis, hvor Trump ledet med flere hundretusen stemmer, Trump var da ca 14+ poeng opp. Grafikken rullerte og neste gang vi så tallene for Pennsylvania, etter oppdateringen så hadde Trump mistet snaut 20K stemmer, og Biden nøyaktig fått samme antall flere stemmer. Man kan IKKE få negative stemmer. Enten får man 1 stemme eller 0 stemme, men man kan ALDRI få -1 stemme

Systemet ble brukt i 2006, da det så ut til at Chavez skulle gå på et stort valgnederlag.   Da ble nettet tatt ned i to timer. Da det var oppe igjen, ble stemmene skiftet slik at Chavez vant.  De påstandene advokat Powell kommer med, lar seg sjekke. Vi vet at 6.000 stemmer på uforklarlig vis ble skiftet fra Trump til Biden i et fylke i Michigan. Mer uforklarlig er det at Dominion Voting Systems og Smartmatic har vært kritisert i flere år, også av Demokrater. Hvordan kan et utenlandsk system være i bruk i USA? Stemmer det at systemet er brukt i Venezuela? Powell sier at systemet er brukt til å endre valgutfallet i flere land. CIA har visst om dette, sier Powell, men har latt det skje.

Det er et faktum at viseadminiral under Obama, Pete Neffenger, meldte seg frivillig til Bidens kampanje og nå sitter i overgangsteamet til Biden. Lou Dobbs sier han har det fra sikre kilder at FBI har startet en etterforskning av Smartmatic og Dominion Voting Systems. Påstandene om valgsvindel er nå konkrete: De handler om et selskap som en viseadmiral i Bidens team er sjef for. Der har journalistene noe å grave i, og det vil bli gjort. Eller som Tucker Carlson i Fox News sier:  Tucker Carlson: «Dette showet går ingen steder, det blir større.»

AV:TOM BJØRNØ

Relaterte artikler