Gratulerer med dagen

Årets markering av nasjonaldagen blir veldig spesiell. Ikke siden 2. verdenskrig har vi vært forhindret fra å feire 17.mai.  Nå er det en ny krig som hindrer oss. Krigen mot Kinaviruset kommer til å bli lang og hard, og det verste står kanskje foran oss. Akkurat i dag skal vi prøve å glemme dette marerittet og gjøre det beste ut av det. For vår del organiserer vi et av verdens minste 17.mai-tog med korpsmusikk via blåtann fra mobien. Med norske flagg og «Ja, vi elsker».  For siden å dytte i oss tradisjonsrike wienerpølser og masse is. Og selvfølgelig: Laks med jordbær til dessert. Vi slipper å bruke dagen på å vente på andre, stå i kø og lete etter ledige plasser osv. Kan det bli bedre?  Vel, vel, som sagt: La oss gjøre det beste ut av det. Så blir det spennende om kongefamilien står på slottsbalkongen om nøyaktig ett år. Fremtiden er usikker, men spennende. Uansett, gratulerer med dagen.

AV:TOM BJØRNØ

Relaterte artikler