Klar til shopping!

Nå er det 3 uker siden jeg var utenfor porten! Det føles seriøst som minst 3 måneder så jeg gru-gleda meg. Har noen snille som handler for meg men hadde sykt lyst å handle litt før påske selv. I tillegg ligger vaffeljernet mitt i leiligheten til mamma og pappa og jeg er ikke super glad i vafler, men nå har jeg selvfølgelig syyyyykt lyst på vafler. Så siden det er lov å handle for andre tenkte jeg at jeg skulle si at jeg skulle handle for dem. 
Har pugga på spansk hvor de bor, hvor jeg skal handle, hva og hvorfor. Og i motsetning til all annen spansk jeg lærer kommer dette virkelig til å sitte! Jeg kan til og med bøye verbet og fortelle hvem jeg har handla til i fortid om jeg skulle bli stoppa på veien hjem.
I verste fall tenkte jeg tanken om de ville følge meg inn i leiligheten så jeg øvde meg på å spille veldig overraska. «OH, shit, har de reist hjem???«

Foruten om at jeg følte meg som en ultrakriminell kjeltring gikk turen til vaffeljernet greit. Litt antydning til hjerteinfarkt hver gang jeg traff en politi men ingen stoppa meg. Sprang til og med opp 5 etasjer for å slippe heisen. Dagens trening – check.

Så var det handlinga da. Det første jeg merka var at det ikke var lov å smile! Det var 4 stk inni butikken uten hansker (who´s counting) Egentlig trengte jeg ikke så mye men har Aldri handla mer… Det ble litt mye i enkelte reoler da jeg bare snudde retning om det kom en person mot meg. Så jeg grabba noe på veien for ikke å se så teit ut. Veldig glad for 7 bokser med ett eller annet rart – sikkert kjempe godt!
I alle fall var det deler av butikken det var mindre folk og siden jeg er flink til å holde avstand ble det mye cava… 

Så da jeg kom hjem desinfiserte jeg alle varene, hoppa i dusjen, vurderte å brenne klærne men kom frem til at det nok går greit å vaske dem på 90 grader og nå sitter jeg her og renser innabords og lurer egentlig litt på var jeg egentlig på butikken??

AV:KATHRINE ØSTENSEN

Relaterte artikler