Ny medisinsk spesialist på HCB

Sykehuset Clínica Benidorm har en ny mann,  Dr. Ángel Acosta Rojas, spesialist i strålingsonkologi i sitt eget medisinske personale. Dermed utvider avdelingen for kreftbehandling sin stab av spesialister og fortsetter å vokse i stab og kvalitet på omsorgen.

Dr. Ángel Acosta har en grad i medisin fra Rómulo Gallegos universitet i Venezuela og spesialiserte seg i strålingsonkologi ved Sanchinarro universitetssykehus i Madrid. I tillegg har han en Master i Clinical Case Resolution fra Francisco de Vitoria University og en Master in Clinical Oncology fra Spanish Society of Radiation Oncology (SEOR).

Dr. Acostas erfaring som strålingsonkolog er utviklet ved Sanchinarro universitetssykehus i Madrid; og i Venezuela jobbet han i gynekologi- og fødselshjelp ved José Antonio Vargas sykehus.

Blant hans profesjonelle spesialområder har Dr. Acosta erfaring i den siste generasjon strålebehandlingsteknikker som strålekirurgi, fraksjonell stereotaktisk strålebehandling (SBRT) for forskjellige svulster, i tillegg til strålebehandling ved godartede sykdommer. Det er også viktig å fremheve hans erfaring fra Peter MacCallum Cancer Center i Melbourne besto i pediatrisk hudkreft og svulst.

I tillegg har Dr. Acosta stor interesse og erfaring innen medisinsk forskning, med sin deltakelse i kliniske tilfeller og som vinneren av den nasjonale konkurransen av beste sak, av den spanske gruppen av uvanlige svulster (GETHI) i året 2017.

Dr. Acosta slutter seg til det medisinske teamet til ITIC of HCB, et av referansesentrene for strålebehandling, og som fortsetter å vokse for å tilby de beste og mest innovative løsningene for behandling av kreft.

AV: HCB

Relaterte artikler