Hvordan velge de beste progressive brillene?

 

Vi hører om historier om hvor vanskelig det er å venne seg til progressive briller: Svimmelhet, nakkesmerter, og fare for å ramle når du går!! Noen føler seg ikke komfortabel med nyanskaffelsen, selv etter flere uker. Men, hvordan kan jeg gjøre det beste valget for meg?

3 tips:

God refraksjon: Mange problemer i progressiv tilpasning er konsekvensen av at feil blir gjort i synstesten. Vær sikker på at undersøkelsen er komplett, ikke bare med autorefractometer. Solid erfaring er en garanti for best resultat.

Du trenger en subjektiv refraksjon,   vurdering av samsyn,  å undersøke lysfølsomhet, post kirurgi status eller fundoskopi (undersøkelse av øyets indre) er nødvendig for å gi best mulig visuell behandling.

Perfekt justering.  Glassene  skal være perfekte hvis optikeren har et elektronisk system som gir alle disse dataene, som han leverer videre til leverandøren.

Velg den beste kvaliteten på progressive linser.  Det finnes 4 typer kvalitet innenfor progressive  glass , redusert avvik av sidesyn er avhengig av denne kvaliteten. Leverandørene vet det og har garanti for tilpasning i noe av dette, avhengig av lateralt synsfelt, avvik, etc.

Er en fysiologisk tilstand

Våre øyne har synkende evne til å fokusere på nærværende objekter. Plutselig kan vi ikke fokusere avisen eller gjenkjenne ansikter. Da er det på tide å kjøpe progressive briller.  Det muliggjør tydelig fokus på objekter både på fjerne og nære avstander.

De beste progressive briller skal gi:

* Naturlig tilpasning svært raskt samt umiddelbar komfort.

* Avslappet overgangsområde og ubegrenset syn på begge øyne.

* Veldig klar synsskarphet: 20/20 på alle distanser.

* Maksimal  bruk av visuelle områder. Den enkelte objektiver tillater pasienten bruker disse urolige områder, ved hjelp av alle områder av linser.

Prisen på en progressive briller varierer avhengig av tilstanden til den enkelte pasient. For å korrigere noen aspekter av syn, kan optikeren anbefale deg slike eller andre.

Noen progressive briller er laget spesielt for følgende formål:

* Bruk av lesebrett, bærbare datamaskiner og andre elektroniske enheter.

* Det er spesielle glass for alle typer innfatning, uansett  form eller

materiale. (Bruk av Framefit og tilpasningskontroll i Zeiss-objektiver)

Presision ut fra anatomiske grunner. Dersom leverandøren har kunnskap om pasientparametre, kan de få et perfekt system øye-linse-ramme og gi 3D-dimensjons visjon. ( optimalisere synsområdene nøyaktig med posisjon av ansikt, nese og ører.)

De beste objektiver er virkelig personlige, tilpasset daglige oppgaver, noe som gir det beste synet dag og natt (Individuell teknologi og Luminance Design).

Endelig. Du må vite at hvis brillene leverandøren gi deg, er svært billige, da har du ikke fått de beste brilleglassene. Eller det er gammelt design eller at kvaliteten ikke er den beste.

Foretaket gir samme pris til alle forhandlere, og du kan med fordel benytte deg av individuelle tilbud.

Relaterte artikler