«SANNHETEN» – Er den så vond å svelge?

Solen påvirker jordens klima

De fleste på vår jord har en eller annen form for religion som de dyrker. I dag, som før i tiden, er det noen ur-folk som lever i de store urskogene og som har «Solen» som sin Gud. Hvorfor har ikke alle solen som gud? Det er det dette innlegget egentlig handler om, nemlig solen. Uansett hva man tror eller ikke tror på, så er det en kjensgjerning at uten solen, intet liv! I disse dager er det en massesuggesjon som herjer på kloden vår. Solen har liksom ingen betydning, det handler bare om klimaendringer som har gitt vanvittige utslag verden over. Det er ett stort faktum, som alle må forstå, det er naturlig med “KLIMAENDRINGER”.

Tenk på en ting, jorden ble til for ca, 4,5 milliarder år siden, og fra første dag var det klimaendringer. Hadde det ikke vært for det hadde jorda vært en steinklump som hadde fart videre ut i kosmos. Vi skal bare bukke og takke for at vi har et klima som endrer seg. Men det har blitt en stor feil med hele greia, de moderne menneskene har funnet ut at det er vi som har skylda for klimaendring, reinspikka nonsens kalles det, og det verste med det er at vi skal gjøre noe med det.  For å være ærlig, det er en absolutt umulig oppgave.

Jeg forstår virkelig ikke at det går folk rundt og tror vi kan stoppe de klimatiske endringene med f.eks å spise mindre kjøtt, ikke bruke sugerør, slutte å fly og til å med så får kuene ikke lov å prompe (ikke vi heller). Metan gass er en del av systemet vi lever i. Hva slags galematias holder vi på med her ? Ta for eksempel svenske Greta Thunberg, hvordan kan voksne mennesker gå hen å proppe et barn opp med vranglære som har gitt slike resultater. Hvorfor tar ingen grepet her? Er det pengene som teller?

Nei, dere som er hjernevasket på dette tullet, løft blikket opp å se på solen. Om dere ikke gjør det snart, kan det skade menneskets frihet. Jeg tror Mamon er den store guden her, denne debatten om klimaendring er ingen vitenskap idag, det er et forsøk på å innføre politiske og økonomiske kontroller  gjort av eliten i befolkningen. Det er en måte å sette opp befolkningen mot hverandre, med noen som tror på menneskeskapt global oppvarming og noen som ikke gjør det, d.v.s dele og erobre. Som mange har sett de siste årene, er at de som strever etter makt og penger som har snakket stort i alle medier, men om du er heldig og ser dem privat, kjører de SUV’er og spiser like store biffer som vi andre.

Nå kommer det som kan slå beina under alle de villfarne grønne som tror på dette klimatullet. Den serbiske antrophysicist Milutin Milankovitch har jobbet med fakta om presesjonen og nutasjonen som gjør endringer i solas stråling som også er årsak til is-tidene vi har hatt. Den siste is-tiden hadde vi for mer enn 10 000 år siden, da hele den nordlige halvkule lå under  is.  Hans klimateori er godtatt av National Aeronautics and Space (NASA).

Min skrive venn Odd Furuset som vi har sett flere artikler av tidligere, (forøvrig veldig bra) etterlyste at noen av de store vitenskapsmennene måtte stå frem med fakta, og det har de nå gjort, nemmelig selveste “NASA”, og de vet hva de driver med. For å forklare: For å ta sola, sola er stor,  den har en diameter på 1, 392000 km, altså 109 ganger større enn jorda.

Du kan få plass til 1,3 millioner jord-kloder inni sola. Avstanden til jorda er på hele 149, 600, 000 km, en enorm avstand. Sola består av 73% Hydrogen og 25% Helium og ca, 2% oxygen. Hydrogenet brenner og bli til helium og gir en temperatur på 15 millioner grader celsius, som igjen sendes til vår klode i form av stråler. Denne hendelsen kalles en atomkjernefusjon og strålene kommer til jorda i løpet av 8 minutter og er blandet med farlige stråler som vi blir skånet for av ozonlaget. Sola har levd i 4, 6 milliarder år og har ca 5 igjen, så vi har god tid. Sola vil vokse på den tiden og etterhvert bli en rød kjempestjerne.

Så har vi jorden da, som skal ta imot alt dette og da kommer det vesentlige som gjelder klimaendringene. Jorda har en aksel som heller til siden og det er en tilt som varierer fra 21, 1º til 24, 5º. Den akselhellingen er også årsak til årstidene vi har og også til forekomster av is-tider. Hellingen gjør at avstanden til sola øker og minsker, altså kalde sommere og varme vintere.  Det forårsaker en direkte klimaendring i vår laveste atmosfære, nemlig toposfæren og det er der vi lever. De sekvensene kalles for “Perihelion” og “Aphelion”.  Differansen på dette tar ca 6 mnd, og varierer med en differanse på 5 millioner km.

US.NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES har brukt 6 år på å studere disse effektene, og godkjent det  i samsvar med NASA. Ta f.eks varmerekorden på jorda som er + 57.8ºC.  Den ble satt i 1922, litt rart når de sier det blir varmere og varmere for hvert år. Når man hører metreologene kommenterer en værmelding og sier at vi får en vindstyrke på opptil 200 kmt, men det et slår ikke rekorden vi hadde i 1834,  da er det noe som ikke stemmer.

Teknikken opp gjennom årene har gjort at vi har fått bedre og bedre måleinstrumenter som gjør at vi kan måle alt, og det er med på å skremme folk, men vi må ikke glemme historien, det er naturlig klimaendring. Jordas bane starter nesten som en hel sirkel, så utarter den seg til å bli oval i gangen rundt sola, så ganske enkelt langt vekk betyr kaldt, nærmere betyr varmt.

Vår moder jord er 4, 5 milliarder og den snurrer rundt i en fart av 1, 670 kmt ved ekvator, samtidig flyr vi rundt sola i en vill fart av 107.200 kmt.  Bevegelsene på jordoverflaten så som sykloner, pasatvinder og monsuner og til og med havstrømmer og elver påvirker jordrotasjonen som igjen utvikler klimaendringer så som temperatursvingninger som over lengre tid kan bli is-tid.

Det hele styres av en kombinasjon av jordas og solas fremferd, altså så er det ingen menneskeskapt klimaendring på jorden. For at dette ikke har kommet inn i hjernene på de som tror at jordas undergang kommer hvis vi ikke slutter å prompe og spise biff, kan vi jo skylde litt på NASA. NASA har faktisk visst dette helt siden 1958, men nå har de tatt bladet fra munnen. Hvorfor ikke før kan man jo spørre seg, kanskje av økonomiske grunner.

I samsvar med den serbiske astrophysiciske Clima Teory har de nå gått ut med dette og sier nå med 100% sikkerhet:  «Det er absolutt ingenting som viser at klimaet er berørt av menneskers fremferd».  Når det gjelder CO2 så er det en gass som er naturlig i miljøet og det må vi ha for å leve, som det også gjelder for alle andre gasser i naturen. Det er en runddans vi er vitne til, se bare bakover i historien. Naturen skal holdes vedlike, å prøve og forandre den er et feilgrep. Så da promper vi trygt videre…

Ha en god dag!

Relaterte artikler