Autoimpulse kjøper inn gigalift for bobiler

I Spania som i Norge trenger bilen din godt vedlikehold. Det er ikke spesielt morsomt å stå langs veikanten med tunge kjøretøyer som nesten blåser deg av veien, med en bil som nekter å kjøre videre, enten det er motorstopp eller et flatt dekk.  I slike tilfelle må du som oftest ha nødhjelp.

Mange av problemene kunne vært unngått om eieren hadde fulgt opp vedlikeholdet av bilen sin. Når det kommer til eldre biler er det viktig å holde dem i god trafikkmessig stand. Du kan velge serviceintervall, teknisk sjekk eller å få sjekket bilen om du får en følelse av at noe er galt. Og husk at hvordan du vedlikeholder bilen din, påvirker bruktverdien i stor grad. I Spania slipper du ITV (EØS-kontroll) så lenge bilen er nyere enn fire år. Etter det må den inn hvert 2. år.  Passerer den 10 år, må bilen kontrolleres hvert år. 

I Spania må du inn til en kontrollstasjon godkjent av myndighetene. I vårt område vil det normalt sett passe best med stasjonen i Benidorm i Av. Comunidad Valenciana. Det trenger ikke nødvendigvis å være en behagelig opplevelse, særlig om du er dårlig i spansk. La et verkted gjøre jobben. F.eks. tar Autoimpulse i La Nucia seg av det hele, og det til høyst levelige priser. De sjekker bilen først, bestill gjerne service i samme slengen, kjører den ned for kontroll, og du kan hente den på verkstedet ferdig med alle papirer. Alle verkstedets kvalifiserte teknikere utfører sitt arbeid til de høyeste standarder. Hver og en av dem besitter spisskompetanse på de forskjellige bilmerkene.  Alle deler er av høyeste kvalitet. Her er ingen kinadeler, bedyrer eieren Steve Mulhall. 

Personlig har vi brukt Autoimpulse i 16 år på våre gamle biler. I en redaksjon som Aktuelt Spania, hører vi det meste av klaging og misnøye fra frustrerte kunder. Bilverksteder ligger høyt på klagetoppen, her som i Norge. Men vi har tilgode å høre kvalifisert misnøye med Autoimpulse, hvilket er en glimrende attest over så lang tid. Ønsker du kvalitet, god personlig service og en hyggelig opplevelse, prøv dem neste gang bilen din trenger stell. Det gjelder også store bobiler, som det blir stadig flere av. Autoimpulse anskaffer nå en gigalift som løfter også de store bobilene. Steve forteller at de dermed blir de eneste med en så stor lift i Marina Baixa-området. Det er godt å vite for alle dere som eier bobiler eller camper i området. 

Relaterte artikler