CANNABIS, ET OMSTRITT TEMA

Cannabis Oil

Når jeg plages av smerter jeg ikke vet hva kommer av, er det lett å få negative tanker. Jeg går da til legen og får en eller annen diagnose, og kanskje piller som i de fleste tilfelle demper symptomene, men som kanskje ikke fjerner årsaken. Dette er symptomatisk for mye av vestens praksis innen medisinering. 

Om en ser på kinesisk filosofi innen faget, leter de etter å fjerne årsaken til problemet. Gjennom flere tusen år har de utviklet sine løsninger. Et middel som de har brukt lenge, er Cannabis. På grunn av dopingeffekten fra Cannabis, har vestens autoriteter hatt vanskeligheter med å godkjenne bruken av denne. Men det går fremover. I EU kan vi nå kjøpe Cannabis olje som er behandlet slik at dopingeffekten nesten er fjernet. I Norge er kravet at all dopingeffekt skal være fjernet. Et produkt fra USA tilfredsstiller nå dette kravet. Omsetningen kan kun skje via produsentens nettbutikk, dette for å sikre kvalitet og beskytte mot svindel. I dette produktet er all dopingeffekt fjernet, og den medisinerende  effekten beholdt, og til og med styrket.  

For et par år siden opplevde jeg en slik situasjon, og kjøpte en kur med CBD-olje her i Spania. I løpet av 3 mndr var symptomene borte, og kom ikke tilbake etter at kuren var gjennomført. Når det nå er kommet en CBD-olje som tilfredsstiller norske krav, ønsker jeg å informere mine medmennesker her på Costa Blanca om dette.

Hvordan CBD oljen virker i kroppen vår, er en komplisert beskrivelse som jeg ikke har anledning til å fremføre. Slik jeg har forstått det, har det med regenerering av cellene i kroppen å gjøre. De fornyer seg nemlig kontinuerlig gjennom hele livet. Cellene i kroppen vår har forskjellig levetid. Sentralnervesystemet fornyer seg aldri, mens cellene i magen, livmorhalsen og hvite blodlegemer har levetid på bare noen dager, mens de fleste andre fornyes i løpet av tre måneder. I løpet av livet blir kvaliteten av regenereringen dårligere, og vi får nedsatt funksjonsevne på forskjellige områder. CBD styrker kvaliteten på denne prosessen, og fører til at vi får friskere celler i store deler av kroppen. 

For oss er det nok å vite at leger i Norge har hatt autorisasjon til å bruke CBD til behandling av flere sykdommer i mange år. Noen av disse sykdommer/tilstander er kreft, mavesmerter, muskelsmerter, parkinson, alzheimer, schizofreni, epilepsi, lammelser, diabetes, allergier, astma og søvnproblemer. 

Firmaet som selger denne oljen heter Quintessential Biosciences, inc. som er forkortet til QSciences. Produktene forhandles av deres representanter i Norge. Jeg er ikke involvert i den prosessen, men en bekjent av meg er en av forhandlerne i Norge. Dersom du ønsker å komme i kontakt, send en mail eller ring undertegnede.  

Om du velger å forsøke dette, enten som preventivt kosttilskudd eller et forsøk på å bli kvitt en lidelse, håper jeg du lykkes med å bedre din helsetilstand. Inntaket av Cannabis fra QSciences, som er et naturprodukt, har ingen påviste negative bivirkninger. Dopingeffekten er fjernet, og vi har fått et nytt kosttilskudd som leger faktisk bruker mot flere typer lidelser. 

Odd Furuseth, 

oafuru@hotmail.com

Relaterte artikler