Velkommen til cruise

Benidorm Palace er etter vår mening et av de beste stedene for en helkveld i Europa. Deres magiske  show har begeistret titusenvis av gjester i løpet av de siste 40 årene, og blitt en målestokk for hvordan en cabaret skal være. Etter å ha oppnådd utallige suksesser med showet Alegrías og andre før det, er det nå “Aqua” som gjelder, en forestilling full av farger, lidenskap og musikk.

Vi har vært mange ganger på Benidorm Palace de siste 15 årene. Ofte tenker vi at dette kan knapt bli bedre. Det er vanskelig å sammenlikne fordi temaene skifter. Mange elsker flamenco, noen vil ha akrobatikk mens trylleri står på toppen for andre. Hvert år går vi ut med følelsen av å ha overvært  et enestående show som kanskje blir bedre for hvert år.

Som tittelen på showet skulle tilsi, dette handler mye om vann. Aqua-temaet var fantastisk med vannet på scenen, sykkelstunts på scenen skaper alltid nervepirring og sangen og dansen er som vanlig fantastisk, men vi lo mest av “filmskaperen” som skulle få “amatører” til å bli skuespillere. Herlig! Vi var der en helg med så godt som fullt hus. Betjeningen jobbet nesten livet av seg og det blir litt ventetid, men pyttsan. Dette er verdt hver euro og ikke til å gå glipp av.

En talentfull internasjonal rollebesetning med 40 artister inviterer deg til å navigere i verdenshavene på et luksuscruise mens du bare kan nyte. Under dette fuktige eventyret som du vil oppleve med Palace Cruises, besøker du fantastiske steder, som Spanias kyster, den imponerende Grand Canal i Venice, Nilen og til og med Central Park i New York. På turen opplever du Benidorm Palace-orkesteret og sangeren Ami, som gjenskaper en rekke hits fra universell popkultur. Blant andre,  sangene ‘Canción de Amor’, av Paco de Lucía, ‘Umbrella’, av Rihanna, ‘Thunder’, av Imagine Dragons og ‘Thriller’, av Michael Jackson.  

I tillegg vil du oppleve magien til kapteinen på skipet, David Climent, og de “forbudte” spillene til Viviane Rossi i hennes venetianske badekar. Du kan også glede deg over en gondoltur med Artur og Laetitia og dets silkekunstsett i Egypt. Kjenn på frykten når BMX sykkelspesialist Johathan Rossi spretter over hodet på en gjest fra salen og nyt humoren til Titto Lester, “filmskaperen”.

Dette showet kan du se hver tirsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag. Møt opp senest 2030, så rekker du å få i deg det meste av middagen før showet starter i 22-tiden. I mellomtiden underholdes du av levende musikk fra scenen. Og prisene? De er latterlig lave. 64 euro koster den dyreste billetten, da får du hovedretten med biff av storfe. 54 euro om du heller foretrekker svinefilet. Du får med vann, cava og en halv flaske vin pr voksne gjest. Fire eksklusive retter og show i verdensklasse. Det er billig!  Foretrekker du kun showet og en drink, koster det 34 euro. Men da blir du sittende litt på siden.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler