Med hjertet på rette stedet

Lotte Reimer stiller ut på Pavarotti i Albir 27.02. kl. 18.00. 
Utstillingen varer i ca. 1 måned.

Det gjelder å ha “hjerterom” og “hjertet på rette stedet” eller “hånden på hjertet”.

Det kan gjøres med “tungt hjerte”, eller med “lett hjerte”, eller “en sten faller fra hjertet”. Noe kan være sagt “rett fra hjertet”, og annet kan sette “hjertet i brann”, man kan “tape sitt hjerte” til et “hjertevarmt“ menneske.

Det lille hjertet har en stor tiltrekningskraft og vi kan undre oss over hvor sterkt det enkelte og symbolske uttrykket kan være. Hjertet symboliserer livets sentrum, sjelen, det indre, følelser, medfølelse, kjærlighet, tro og mot, glede og sorg.

Kunstner Lotte Reimers malerier er sjelevarmere. De livsglade fargene kommer oss i møte, som et budskap om lys og kjærlighet. Man nærmest løftes ut i lyset og får lyst til å tenke på andre mennesker, og vise omsorg for andre. Lotte finder inspirasjonen i de nære omgivelser og livets begivenheter på godt og vondt.

Livet kan raskt snu og alt kan plutselig forandre seg. Hjerterne er en reminder på at livet skal leves, og at livet er verdt det. Maleriernes motiver er abstrakt figurative og utstråler varme, dynamikk og farveglede. Hjertet går igjen som symbol i alle maleriene, av og til umiddelbart iøynefallende, andre ganger diskret plassert mellom penselstrøkene. Der er en god struktur og mange spennende lag i Lottes mixed media bilder. Her blir flere forskjellige elementer satt sammen, så de danner nye drømmende rom med lys og dybde.

Man kan kun føle seg omfavnet og godt tilpass når man opplever Lotte Reimers farvestrålende hjertemalerier.

Lotte Reimer skal stille ut sine bilder på Café Pavarotti fra 27. februar. Det inviteres til en hjertevarm åpning av utstillingen kl. 18.00. Da har man anledning til å snakke fra “hjerte til hjerte” med kunstneren, og selvfølgelig også å kjøpe seg sitt eget hjertemaleri.

Du kan finne flere av Lottes bilder på www.lottereimer.dk

Velkommen til vernissage!

AV: AKTUELT SPANIA

Relaterte artikler