Julemarkeder på Costa Blanca

Her finner du en liste over en rekke fine julemarkeder på Costa Blanca:

1.12. ”Charity Christmas Fair”, det årlige julemarkedet med et internasjonalt preg på Residencial Forum Mare Nostrum i Alfaz del Pí. 

Det tilbys mange fine julegaver, ”Glühwein”/Gløgg, turrón, den engelske plumpudding, chutneys og det blir tombola. Det er et veldedighetsarrangement til støtte for kreftforeningen AECC (Alfaz del Pí) med Pamela Dawson Tasker i spissen. Organiseres i samarbeid med ”The Alfaz Spriritual Foundation”.  Julemarkedet er åpent fra kl. 10-15. Samtidig  tilbys tapas i restauranten og i baren til Forum Mare Nostrum. 

1.12.-6.1. Julemarked i Benidorm. På rådhusplassen som i juletiden  kalles ”Plaza de Navidad” /Juleplassen. Isbane, aktiviteter for barn hver helg, eventyrfortelling , hoppetosse på rådhusplassen. Julestands i Calle Gambo og i Parque de Elche. Julekrybben til ARC La Barqueta vises i C/ Tomas Ortuño fra 8.12. -6.1.  Krybben i rådhuset vises fra 1.12.-6.1. 1.12., kl. 18.30  Stor åpning av ”Juleplassen”. 8.12., kl. 18 og 19.30  Musikkteater ”En los Nubes” ved teatergruppen ”Compañía La Negra” i  hovedsalen i rådhuset. 9.12. , kl. 12 . Spanske julesanger ved gruppen Tramonti. På rådhusplassen. 15.12. , kl. 18.30 Teaterforestilling “Do not disturb” ved Vaivén Circo. På rådhusplassen. 16.12 , kl. 12 Danseforestilling ved Conservatorio Municipal de Danza

6.12. Den årlige juleantikk messen på Restaurante-Salon Canor.

Interessante antikviteter, fine julegaver, julestemning, mat og drikkevarer på restauranten og kafeteriaen. Åpent fra kl. 9-15. Ta N-332 nordover forbi Calpe og Benissa, i rundkjøringTeulada/Gata de Gorgos. Du kjører småveien til venstre og følger skiltet Salones Canol!

6.-9.12. Julemarked i gamlebyen i Calpe: 

Plaza de la Villa, Calle Mayor, Plaza España,CalleLibertad og  Plaza Beato Francisco Sendra.  Julemarkedet er åpent hver dag fra kl. 11-23

Med forretninger som har stands ute på gata, foreninger som selger juleartikler til veldedighet, workshops i kunsthåndverk,  levende musikk ved lokale musikkgrupper, eventyr-fortelling, barneunderholdning, besøk hos Papa Noel og mye mer. 6.12., kl. 11 åpning, spanske julesanger ved Solera Artista på Plaza de la Villa. Kl. 18.30 

Spanske julesanger ved Rondalla de Calp. 7.12. kl. 13 og 17 Bachata og Salsa forestillinger i Calpe Escuela de Baile. Kl. 20.30 Spanske julesanger ved ”Grup la Mar”. 8.12. , kl. 13.15 Danseforestilling ved elever fra Studio de Danza de Marcia. Kl. 17 Juleshow. 19.15 Engelske julesanger ved Coral ”Caprice”. Kl. 20.15 Forestilling ved Casa de Andalucia. 9.12., kl. 13.30 Eventyrfortelling på Plaza de la Villa. Kl.  13.30 Gatetog med Coral U#A som synger engelske julesanger.

Det er forbehold om endringer av åpningstiden!

6.-9.12. Julemesse i Jijona, 

Turrón-byen. 

Her finnes originale julegaver, julepynt, julebakst, typisk julemat og naturligvis turrón og sjokolade. 

Koselig julestemning med spanske julesanger, dans og workshops for barn, utstillinger og mye mer. Avenida de la Constitución, ”La Plaza”

6.-9.12. Julemarked på rådhusplassen i Altea. 

Fine julegaver, mat og drikke, koselig julestemning. 

15./16.12.Julemarked på kirkeplassen i La Nucia. 

På koselig julepyntet stands tilbyr pensjonistforeningen i La Nucia julepynt, julebakst, krybber, krybbefigurer og gode ideer som de har jobbet med gjennom hele året. Penger går til veldedighet. Flere foreninger og hjelpeorganisasjoner skal også delta med en stand. Det blir underholdning for de voksne og de små . 

Nyt førjulstiden!!

Relaterte artikler