GRATULERER REUMA SOL!

Tidligere hadde jeg et leserinnlegg her i AS hvor jeg sådde tvil om at institusjonen ville klare å fornye seg.  Dette i forbindelse med tiltredelsen av en ny direktør, det var tross alt den tredje direktør på kort tid og hvor alle hadde store planer om å “oppgradere” Reuma Sol uten at det skjedde de store forandringene. Jeg var litt kritisk til enkelte ting der etter tilbakemeldinger fra folk jeg hadde anbefalt institusjonen til.

Her om dagen så var jeg selv innom der og opplevde allerede i resepsjonen en helt annen “tone” enn ved siste besøk. En riktig smilende og tjenestevillig spanjol som snakket flytende norsk. Jeg fikk også tildelt en virkelig informativ brosjyre (noe de ikke hadde hatt tidligere), en som viste/presenterte stedets fortreffeligheter. 

Jeg fikk også med en lekker årskalender. Og om ikke dette var nok så fikk jeg tilbakemelding fra en venn som fortalte at han og kona hadde vært der og spist en alle tiders middag, og de fortalte at i restauranten så hadde de, utenom “a la carte”-meny også blitt presentert en “ukentlig meny” hvor du kunne få en lekker hovedrett for bare 10 euro. Og servicen var upåklagelig… Jeg “tar av meg hatten” for direktør Dorothy Huskisson Hansen. Hun ser ut til å ha fått det til.

AV: HEINZ W. MULLER

Relaterte artikler