Ane og Per-Arne, en nordlending og en trønder

– med konsert og tapas på Café Pavarotti

De møttes på scenen på Dampsaga i Steinkjer i en oppsetning av Flaggermusen i 2000. Siden har de sunget sammen og alene over hele landet. 

Ane har sin bakgrunn fra konservatoriet i Trondheim og Per-Arne fra Operahøgskolen i Oslo. Ane er kanskje mest kjent for sin eminente ”Cosette” på Trøndelag Teaters oppsetning av ”Les Misérables” i 2006. Per-Arne har vært land og strand og sunget opera og musical fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Fremheves kan tittelrollen i Puccini’s opera «Gianni Schicchi» for Trondheim Opera og Trondheim symfoniorkester i 2007.

Ane og Per-Arne i forestillingen 
«Flaggermusen» på Steinkjer

Ane har parallelt udannet seg til yogalærer og gründet for 2 år siden nettstedet «Yoga med Ane» (yogamedane.no) Der tilbyr hun yoga «der du er» på nett for hele landet.  Både Ane og Per-Arne har hele livet vært uavhengige og frilansere, noe som også gav dem muligheten til å dra til Spania og ta med seg jobben og familien hit.  Her har de fortsatt å produsere yoga og å synge.  De er blant annet fast inventar på Solgården. I tillegg har Ane også yogaklasser her i Alfaz del Pi.

I disse dager kan man se Per-Arne på Pavarotti med Teatro Alfaz. Her spiller han kelner i situasjonskomedien ”Ute av drift.” Fredag 12. april  kl. 19.00 får vi gleden av å oppleve parets egen opptreden der de vil presentere diverse kjente og ukjente perler fra det musikalske repertoaret de behersker.  En og annen mulighet for å synge med blir det også. Café Pavarotti byr på en tapasaften med forskjellige delikatesser, samt konsert med Ane og Per-Arne, for bare 25 euro pr. person. Verdt å få med seg!

Her må man melde seg på innen 5. april, enten ringe tlf: 0047 48 38 09 61, på FB, eller stikke innom Pavarotti. 

Vi tar forbehold om nok påmeldinger.

Relaterte artikler