Industribrann i Crevillent

Rundt 40 brannmenn jobber hele natten for å slukke en spektakulær brann på et industriområde i Crevillent.

Foruten lokale brannmannskaper fra Crevillent ble det også kalt inn mannskaper fra Elche, Almoradi, Orihuela, Torrevieja og San Vicente del Raspeig. Ingen mennesker ble sakdet i brannen, som ble varslet fredag kveld kl 2330. Dette er den andre store brannen i dette området på bare tre uker. Denne gang ble 9500 kvadratmeter, inkludert fire industribygninger ødelagt. I disse ble det produsert kork og skosåler. Brannen ble erklært under kontroll etter 10 timer.

Årsaken og arnestedet til brannen er fortsatt ukjent, det er motstridende versjoner om flammene  startet i inni eller i nærheten av fabrikkene.   Dette er den andre spektakulære brannen i dette området. Den første skjedde i en polygonfabrikk den 15. september, hvor brannen ødela en bygning full av latex. Crevillent ligger sør for Alicante by, og er kjent for sin store industriproduksjon. Byen har i underkant av 30.000 innbyggere.

 

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler