Lord Justice satte Mays fange fri

13. juni la vi ut en artikkel om den britiske aktivisten Tommy Robinson, som ble fengslet uten noen reell rettssak. Du kan lese artikklen her: https://aktueltspania.com/aktuelt_post/theresa-mays-politiske-fange/. Siden norske aviser er tause som østers, legger vi inn føljetongen som følger:

Da Tommy Robinson  ble arrestert foran en rettsbygning i Leeds 25 mai  og i all hast dømt til 13 måneders fengsel, hadde hovedstrømsmediene i England det travelt med å dytte ham ned i søla. I Norge var det ingen nyhet. De trodde sikkert at Robinson skulle bli glemt bare nyheten om arrestasjonen gled over.  Men det var sterke grupper og personer som  bestemte seg for at Robinson ikke skulle bli glemt. Blant dem er Middle East Forum, som samlet inn penger til et mektig advokatteam. Nå når  Lord Justice, tilsvarende høyesterettsjustitiarius, knuste rettsbehandlingen, sitter britiske myndigheter, sammen med MSM, tilbake  i skammekroken.

Tommy Robinson ble plassert i et fengsel med 70 prosent muslimsk belegg. Cellen hans lå i første etasje hvor alle fikk forbi. Han fikk ekskrementer kastet inn gjennom vinduet.   Det forteller Tommy Robinson i det første intervjuet han har gitt siden han slapp ut. Robinson var gjest hos Tucker Carlson i Fox News. Han ble «adoptert» av Middle Eastern Forum som har lagt store ressurser i å få ham ut. Saken gjør enorm skade på Storbritannias renommé i USA. Tucker Carlson konkluderte: » Dette har skjedd i det landet som ga oss ytringsfrihet og pressefrihet. Storbritannia er bare en skygge av seg selv.»   

Robinson forteller at han ble arrestert for å stå utenfor et rettslokalet i Leeds og lese fra en BBC-artikkel om rettssaken mot de 39 mennene som sto tiltalt for sex-grooming, dvs seksuelt misbruk av britiske jenter. Det ble sendt en epost til hans advokat om at han var blitt løslatt. Hun trengte ikke å engasjere seg. I stedet ble han stilt for en dommer som summarisk dømte ham til 13 måneders fengsel. For hva? Offisielt for «breaching the peace» – forstyrre den offentlige orden. Deretter ble mediene pålagt munnkurv i flere dager.

Først var Robinson i et fengsel med lav muslimsk fangepopulasjon. Vaktene behandlet ham godt. De tok ham ut for ballspill hver dag. Men så ble han overført til et fengsel med en dominans av muslimske fanger. Her ble han satt i en celle som gjorde at alle måtte passere hans dør. De visste hvem som satt der og lot sin avsky gå ut over ham. Robinson måtte sitte med lukkede vinduer. Rett overfor cellen hans lå moskeen.  Maten han fikk servert ble laget av muslimer og kunne ikke bekreftes trygg. Derfor spiste han hermetisk tunfisk og frukt  han kjøpte for de pengene han fikk lov av fengselet å bruke. Hermetikk er det lett å se om noen har gjort noe med – ikke  som med pulverisert glass eller rottegift i potetstappe. Når han ba om å få lov til å bruke mer penger på mat i fengselet pga. dette – fikk han nei.

Å sette Robinson i et «islamsk rekrutteringssenter», som mange nå karakteriserer britiske fengsler som, og deretter i isolat, er overgrep av verste sort.   Et land som Israel, som lever midt oppi de verste terrorutfordringer med daglige og ukentlige planlagte eller utførte terrorangrep, gir terrorister større rettigheter og en mer verdig behandling enn det britiske myndigheter har gjort ovenfor en fredelig opposisjonell.  Dette er alvorlig.  Og den er naiv som enda ikke har forstått at Storbritannia – som rettsstat – er er godt i gang med å forlate vår vestlige sivilisasjon. Hundreårig vestlig rettstenkning- og rettsprinsipper lempes ut, og inn kommer islam og sharia.   I Overhuset sover lordene videre, dullet inn i avmakt og menneskerettighetstenkning.-  Men folket da, de som kjempet så mange kriger og vant, hva med dem? Nei, det virker  som om mediene, underholdningsindustrien og ryggesløse politikere har demoralisert selv mange av de beste blant britene.

Unnfallenheten er  overveldende. – Engelske akademiske kretser har f.eks. bygget opp islamisten, professor Tariq Ramadan til en av tidens ypperste tenkere, en som ytterst få britiske intellektulle våger å pirke bort i. I dag er han avslørt som voldtektsforbryter, og sitter i fengsel i Paris. Men så stor er repekten for islamisten at britiske medier fortsatt ikke vil røre ham.  Ramadan ble pågrepet av fransk politi i januar.  To kvinner har beskyldt ham for voldtekter som skal ha funnet sted på hotellrom i Frankrike. NRK og de øvrige riksmediene har lagt lokk på skandalen. Den skal ikke omtales.

I Frankrike kjemper ikke bare hær og politistyrker mot islamske angrep, men de kan også når som helst risikere å måtte bli utsatt fra angrep fra landets ledere. Denne tofrontskrigen mot landets fredelige befolkning er uutholdelig og vil med tiden trolig framtvinge   en borgerkrig. I England kan jihadister mer eller mindre fremme sin hatpropaganda og jobbe fritt mot målsettingen om å islamisere landet uten at myndighetene bryr seg, ja faktisk ser det ut til at de har   direkte og aktiv støtte og beskyttelse fra politikerne og politi, mens en enslig mann som kun er en varsler,  settes i fengsel for å opplyse og advare om dette. Igjen en uutholdelig tofrontskrig som før eller senere vil tvinge frem en borgerkrig.  May-regjeringen utgått fra «konservative» Tories er en skam.

 

AV:TOM BJØRNØ

Relaterte artikler