Boxestevne i La Nucia

Fredag ​​29. juni kl 18 er det klart for boksestevne på det  kommunale  Pabellón Municipal Camilo Cano i La Nucia med to offisielle internasjonale titler i  WBC, World Boxing Council. Bokseren Eva Naranjo fra La Nucia skal bokse mot kanariske Davinia Perez, ranket som nr 2 i vektklassen under 53 kg, «bantamvekt» Europa.   Arrangementet sendes live i flere land: Sverige, Danmark, Norge, Russland, Armenia og Spania, og gjennom streaming plattformer som USArmenia, Viaplay og ViaSport. Billetter er til salgs på marcaentradas.com. og  varierer fra € 15 på tribunen til  40 euro på første rad, eller hva med et VIP-bord med catering for  600 euro for 8 personer? Foruten marcaentradas.com, finner du billetter fler andre steder i kommunen.

Under presentasjonen av  denne internasjonale boksekvelden deltok foruten  Eva Naranjo,   Eduardo Martin Bontekoe fra arrangøren Maravillabox, Jesus Labrador «Xule»,  Eva Naranjos trener og den alltid tilstedeværende Bernabé Cano, ordfører i La Nucia.  Den andre store kampen  denne kvelden er mellom  armenske Narek Abgaryan  og meksikanske Jesus Galicia.

En hovedattraksjon for oss nordmenn  er likevel den norsk-spanske europamester Katharina Thanderz, som til daglig er å finne hos Costa Blanca Booking i Albir.   Denne kvelden kan vi også oppleve  21 år gamle Anders Eggan, som har har signert med Katharina Thranderz’ spanske promotørselskap Maravillabox Nordic. Trønderen er et av Norges aller største boksetalenter, og gikk sin første proffkamp i Stokke i fjor. Den vant han på poeng. Han er også norgesmester. Totalt vil det gå  11 kamper: Sju proffkamper og fire mellom amatører i denne «International Boxing Evening».

 

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler