El Port Clinica Veterinaria i Altea

El Port Clinica Veterinaria åpnet sin virksomhet for 16 år siden, og har således vært vært en del av Altea-landskapet en stund. Antonio Candela Sanchis kjøpte en nedslitt veterinærbedrift og satte i gang med å bygge den opp til et toppmoderne multidisiplinert anlegg.  Hit kommer mange som er opptatt av sine  kjæledyrs velvære.  Visjonen for klinikken er å gi de aller beste ressursene på ett og samme sted. De har all den teknologien som kreves til alle former for behandling, og som et resultat har de blitt svært populære blant de lokale internasjonale beboerne, spesielt skandinaver.  Klinikken dekker alle aspekter av dyrevelferd, med spesialist i traumatologi (opererer på bein) og en øyelegalist på teamet, samt en sykepleier, men enhver spesialist som kreves, kan uansett bli hentet inn til klinikken. Fagnivået er så høyt at de også ofte hjelper andre praksiser i området.

Behandlingene her er ikke begrenset til det fysiske. De har også en adferdsspesialist, som er på klinikken en gang i uken, men vedkommende kan også besøke klientens hjem hvis det er nødvendig.  Husdyrets utseende er heller ikke blitt glemt, da det er to frisører tilgjengelig for å sikre at han eller hun forblir godt preparert. En annen spesialist her,  er en fysioterapeut, hvis ferdigheter er spesielt nyttige for kjæledyr som har gjennomgått en operasjon. Toni forklarer at postoperative omsorgssystemer noen ganger kan være vanskelig for kjæledyrets eiere å følge, så fysioterapeut kan hjelpe enormt.

Selv om åpningstidene deres tidligere pleide å være mer «spanske», er de nå åpne fra  kl. 10.00 til 20.00 for å sikre at de er tilgjengelige når kundene trenger dem. Dette er ikke en beredskapsklinikk, men de vil svare telefonen 24 timer i døgnet i nødstilfeller, og kan enten gi råd på telefonen, eller om nødvendig møte på senteret utenfor åpningstiden, og dermed sikre fullstendig ro for sine kunder. Hvis en klient trenger å ringe utenfor åpningstiden,  er de ofte opprørte og opptatt av å få løst sitt kjæledyrs problem så raskt som mulig. Så det er godt  å vite at de ikke bare må snakke med en kontorist, men Toni  selv, og sørge for at de får hjelp og råd dersom de trenger det straks. Han forteller smilende, at når noen vekker ham midt på natten, kan han høres litt groggy ut, men det viktigste er at han skal gi dem den hjelpen som trengs!

Katter og hunder utgjør  flesteparten av pasientene til Toni og hans lag, men reptiler og gnagere blir også tatt vare på, og alle andre dyr, som kanskje trenger oppmerksomheten til senterets eksotiske spesialist, for den saks skyld.  En av fordelene med å bruke El Port Clinica Veterinaria er at alle aspekter ved kjæledyrets helsetjenester kan ordnes på ett sted. Hvorvidt problemet krever kirurgi, fysioterapi, tannbehandling eller atferdsjustering, kan Toni og hans team hjelpe. Dessuten har du ikke en franchise med en anonym sjef. Toni er lidenskapelig opptatt av å være tilgjengelig for sine klienter, og som veterinær og sjef vil han sikre at alle dine behov og forventninger blir oppfylt, og alt på ett sted. Senteret ligger på N-332 på høyre side ved innkjøringen til Altea fra Albir/Benidorm.

 

Relaterte artikler