Fordømmer at sønnen hennes ble vaksinert «i hemmelighet»

person holding white plastic tube

Overfor utsiktene til å motta 25 000 dollar hvis de blir skolen med høyest andel vaksinerte elever, har administratorer tilsynelatende begynt å bestikke elever til å motta dosene.

Maribel Duarte sa at hun var sjokkert og følte at samtykkeregelen var blitt brutt etter å ha fått vite at i slutten av oktober var hennes 13 år gamle sønn Moisés blitt bestukket for å få Covid-19-vaksinen i bytte mot gratis mat (pizza). «De ba meg signere navnet mitt og navnet ditt, og ikke fortelle noen om dette fordi hun (sykepleieren) kunne havne i trøbbel,» fortalte  Moisés til moren sin. Duarte sier at hun hadde bestemt seg for ikke å vaksinere sønnen mens han ventet på «grønt lys» fra legen  på grunn av helsemessige forhold som måtte vurderes.  Ifølge fru Duarte, har han utviklet mulige bivirkninger etter vaksinen: «Det er virkelig smertefullt; han klager over at han er sliten, han føler seg bare ikke bra og kjenner en kompresjon i brystet. Det er det som virkelig bekymrer meg.»

Duarte selv, som er fullt vaksinert som et resultat av lokale Los Angeles-mandater som tvinger arbeidere til å bli vaksinert, hevder også å ha utviklet bivirkninger. «Helsen min har blitt dårlig, jeg føler meg også sliten, noen ganger har jeg også hodepine eller vondt i kroppen, jeg kan ikke gå normalt lenger. Jeg føler at kroppen min ikke har normalisert seg etter vaksinen.»  I et intervju med «The American» sa Nicole Pearson, en advokat ansatt av familien, at helsen til hennes klienters barn er det mest bekymringsfulle. «Det første trinnet er å sørge for at barnet ditt får riktig medisinsk behandling. Spesielt med Pfizer-injeksjonen vet vi at rundt 14 dager etter den andre injeksjonen kan det være problematisk.» Pearson uttalte at samtalene med skolen har vært svevende, og før de tar ytterligere grep prøver de å bedre forstå hva som skjedde.

Pearson sier at dette ikke var det første tilfellet der.»  Insentiver » ble tilbudt LAUSD-studenter i bytte mot vaksinen. » Los Angeles Unified School District kjører en kampanje,» sa hun. «Hvis du går til LAUSD.Net, på nettsiden, er det en komplett flyer med bilder av alle de gratis tingene som familier og studenter kan få hvis de bestemmer seg for å vaksinere seg. Når du prøver å motivere noen til å gjøre noe de ellers ikke ville ha gjort, kalles det tvang.» Advokat Pearson uttalte at det er et insentiv for alle LAUSD-skoler til å vaksinere alle barn, med US$25 000 som premie til den med høyest andel vaksinerte studenter innen 15. januar 2022. Dette kan ha en negativ innvirkning på studenter og ansatte, som ville bli fristet til å ta ekstraordinære eller uetiske skritt for å tvinge på vaksiner til elever eller foreldre som fortsatt vurderer fordeler og ulemper eller venter på å konsultere sine behandlende leger. Duarte og hennes advokat uttalte at de håper å øke bevisstheten, spesielt i det latinamerikanske LAUSD-samfunnet, oppmuntre foreldre til å stille spørsmål, sjekke ryggsekker for brev sendt hjem fra skolen, men viktigst av alt, fortelle flere hva som skjer på barnas skoler .

Relaterte artikler