Vaksinerer barna

group of children pulling brown rope

Lope de Vega International School har vært den første i Marina Baixa som begynte å vaksinere, denne onsdagen 15. desember, gutter og jenter på 11, 10 og 9 år. Institutt for universell helse og folkehelse har sendt et vaksinasjonsteam, bestående av helsepersonell, til skolen i Benidorm.

Utdanningsdirektøren ved Lope de Vega International School, María Fuster, forklarte at «denne første dagen har totalt 80 elever fra 4., 5. og 6. klassetrinn i Primær (barneskolen)blitt vaksinert på skolen vår.»Fuster minner om  at «vaksinasjon har krever forhåndsgodkjenning fra den mindreåriges foreldre, mødre eller foresatte, slik at bare barn som har hatt denne autorisasjonen har blitt vaksinert.» Foreldre som har ønsket det har vært tilstede under vaksinasjonen av barna sine. Skolen har satt opp det best egnede stedet for å være vert for det mobile vaksinasjonspunktet, hvor helsepersonell denne dagen har blitt installert for å ta seg av mindreårige.

María Fuster ønsket å fremheve «motet til elevene våre som, til tross for deres alder, har hatt en eksemplarisk oppførsel, slik de har vist gjennom denne pandemien.» Vaksinasjonen er utført med den pediatriske dosen av Pfizer-vaksinen som kom til Valencia 13. desember. I løpet av de nærmeste dagene skal barn på 8, 7, 6 og 5 år vaksineres. Til slutt forklarte María Fuster at «morgenen har gått helt som normalt, takket være den gode koordineringen som har blitt utført på skolen med familiene og med autorisasjonen på rekordtid av dette rommet, fullt utstyrt for å utføre vaksinasjonen.»  For de som er interessert i hva Pfizer selv sier om sitt produkt og erfaringer kan lastes ned som PDF her:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Relaterte artikler