Kardinal til felts mot Gates & Co

grayscale photo of person holding glass

En tysk kardinal har hevdet at koronaviruspandemien har blitt brukt av slike som George Soros og Bill Gates for å skape en global «overvåkingsstat».

Gerhard Ludwig Mueller, en høytstående dommer ved Vatikanets domstol,  sa  i et  intervju  med Østerrikes St. Bonifatius-institutt forrige uke at Covid-19-pandemien har forårsaket  «kaos»  og  «forvirring»  som ikke bare er et resultat av  «manglen på kunnskap  om overførbarheten og faren ved selve viruset, men fra de superrikes vilje til å  «gripe muligheten til å herse med folk. »  De finansielle elitene i verden bruker nå pandemien og tiltakene som er tatt av regjeringer for å angivelig «bekjempe spredningen av viruset»,  for å sette folk under  «total kontroll»  og etablere en   global «overvåkingsstat» , la  Mueller til.   St. Bonifatius publiserte en video som viser en liten del av intervjuet, og kardinalen har siden bekreftet overfor det tyske nyhetsbyrået DPA at bildene er ekte.

«Folk, som sitter på tronen over sin rikdom,»  ser en  «mulighet til å presse agendaen sin,» sa  kardinalen, og nevnte Microsofts medgründer Bill Gates, milliardæren George Soros og direktøren for Davos Economic Forum, Klaus Schwab, blant dem som står bak den globale kontrollordningen. Senere anklaget kardinalen verdens finanseliter for et forsøk på å føde  «en ny mann»  skapt  «i sitt eget bilde og likhet», og  la til at han ikke ville ønske seg en slik skjebne. «Det har ingenting med demokrati å gjøre,» sa  den tidligere biskopen av Regensburg, som en gang ledet Troskongregasjonen.

Kardinalens uttalelser, som nylig dukket opp i media, utløste en bølge av kritikk fra tyske medier, som raskt stemplet ordene hans som  «konspirasjonsteorier». Noen eksperter invitert av det tyske magasinet Der Spiegel og andre medier sa at hans ord kan tolkes som en sammenligning mellom handlingene til den moderne regjeringen og handlingene til nazistene, hvis forbrytelser dermed  «minimeres». De sa også at bare omtalen av Soros i en slik sammenheng kan sees på som antisemitt. Vatikanet har ikke kommentert Muellers uttalelser. Den tyske bispekonferansen signaliserte i utgangspunktet bare sin oppfordring til folk om å vaksinere seg. Senere sa konferansetalsmann Matthias Kopp   på Twitter at han var sjokkert over Muellers ord, og la til at kardinalen tilsynelatende kom med slike kommentarer  «som privatperson». Mueller sa selv til DPA i en e-post at han avviser logikken om at alle som  «kritiserer finanseliten … automatisk er på feil side». Han påpekte også nok en gang den  «illegitime innflytelsen» som  de «superrike elitene i forskjellige land » utøver «.

Relaterte artikler