En nonne roper ut

woman in white robe standing on brown brick floor during night time

En video dukket opp på nettet av en benediktinsk nonne ved navn Mor Miriam som kommer med en advarsel om det hun beskriver som en globalistisk avfolksingsagenda som involverer COVID-19-vaksiner, og refererte på et tidspunkt til pave Frans som elitens «åndelige leder».  

En video som har blitt viral viser en nonne ved navn Mor Miriam som snakker om COVID-19-vaksinen som en del av et avfolkningsprogram av globalistiske eliter som Bill Gates og George Soros. I videoen forklarer hun hvordan globalister jobber med å drepe en stor del av verdens befolkning gjennom massevaksinasjon for å innlede en «enkel verdensorden». Videoklippet kommer fra programmet hennes, «Mor Miriam Live», tidligere «Heart to Heart with Mother Miriam», et katolsk radioprogram og podcast tilknyttet Life Site News og Station of the Cross Catholic radio network.

Mor Miriam er tilbake live i denne episoden, mens hun diskuterer hva planen er bak det «onde» presset for vaksinering. Hun legger til at katolikker må være villige til å stå imot til martyrdøden. “Gruppen av globalister – alle som er involvert i denne nye tilbakestillingen, global økonomi, unik verdensorden – alt det, som pålegger vaksinen, COVID -vaksinen, som er et patologisk våpen for å ødelegge kroppen vår, det er det det er. Og hvis du ikke har følt det, hvis du har tatt COVID -vaksinen og du har det bra, virker det i kroppen din for å ødelegge den, ”sa mor Miriam.

“Det jeg har hentet ut av alle rapportene er at George Soros, Bill Gates, alle som er involvert i denne omstarten, for å si det sånn, og den hellige far [pave Frans] er deres åndelige leder. Jeg nøler ikke med å si det fordi jeg ikke avslører noe som ikke har dukket opp i alle nyhetene, i Vatikanet og overalt. Mor Miriam sa videre at “de vil kontrollere verdens befolkning, for å ha oss helt under deres kontroll. Verdens befolkning er for stor, så denne COVID -vaksinen er oppfunnet for å eliminere oss, for å drepe en stor prosentandel av befolkningen slik at de som er igjen har et rimelig håp om å drepe og kontrollere oss andre. «

“Jeg tror ikke en skrekkroman som dette noen gang har blitt skrevet, men det er sant, og jeg tror det hundre prosent, og jeg tror tiden vår er begrenset. Svært begrenset nå, for at dette onde rike, forfølgelse, død virkelig skal ta tak i oss, for som vi har hørt fra mange, er ondskapens krefter, som president Biden kunngjorde i forhold til sine egne tanker, de blir utålmodige, forklarte hun. «Vi er for trege til å adlyde. Vi er for trege til å svelge deres falske utsagn. Vi er for trege til å adlyde diktatene deres. Vi er for trege og holder tilbake ondskapens rike. »  

«Så hva er galt med oss? Vi må låses inne. Vi må være tause. Og det er derfor jeg sier deg, elskede, at ondskapen er over oss, er over oss, men jeg tror ikke vi har mye tid. Jeg tror ikke engang at det er noen måneder fra nå vi skal oppleve det vi aldri har forestilt oss. Så nå er tiden inne. Nå, i dag, er frelsens dag ”, avsluttet Miriam.

Kilde: nationalfile.com 

Relaterte artikler