Malermøte på stranden i Albir fyller 11 år

Under mottoet ‘Serenarte’ arrangeres et nytt malermøte på Albir -stranden imorgen lørdag 16. oktober fra kl. 10.00 til 14.30, organisert av ArtAvant i samarbeid med bystyret i l ‘Alfàs. En mulighet til å vise fram denne kulturelle foreningen, og samtidig fremme en dag med sameksistens med kunst og maleri som hovedtema.

Rådmannen for kultur i byen l’Alfàs, Manuel Casado, sammen med representantene for ArtAvant -foreningen, Isabel Pedrola og Enrique Ramírez, har oppmuntret de som liker å male, uansett alder, til å gå og delta, du bare må registrere deg på forhånd ved å ringe 666.644.214. Hver registrert person vil få et lerret, men resten av nødvendig materiale, for eksempel maling eller pensler, avhenger av hver deltaker som kan bruke teknikken og ta med materialet de anser passende. Bruk av maske og vedlikehold av fysisk avstand mellom malere vil være obligatorisk.

ArtAvant -foreningen ble etablert i 2007 og fokuserer på å lære og fremme kultur i Marina Baixa -regionen, og fra l’Alfàs kommune har kulturråd, Manuel Casado, uttalt at det er en forpliktelse til å hjelpe alle enheter som har arbeid påvirker samfunnets generelle velferd, slik som i dette tilfellet. Han har også referert til presidenten, Isabel Pedrola, som har undervist i kunst- og malerkurs på Casa de Cultura de l’Alfàs i årevis.

Kilde: ahoramarinabaixa.es

Relaterte artikler