Vaksinerte mennesker er farlige for andre

man in white shirt sitting inside cave

Kanskje den største trusselen mot Wuhan coronavirus (Covid-19) akkurat nå er mennesker som tok «vaksinene», sier prof. Christian Perronne , tidligere leder ved Verdens helseorganisasjons (WHO) European Advisory Group of Experts in Immunization .

Perronne advarte i en tale nylig om at «fullt vaksinerte» mennesker må i karantene i vintermånedene, ellers risikerer de å bli alvorlig syke eller til og med dø, nå som deres immunsystem er permanent endret med eksperimentell genterapi. Perronne er spesialist på tropiske patologier og nye smittsomme sykdommer, og sier at situasjonen i Israel og Storbritannia, to av de mest vaksinerte landene i verden, forverres raskt. Det samme forventes å skje også  i USA og andre steder.

“Uvaksinerte mennesker er ikke farlige; vaksinerte mennesker er farlige for andre, sier Perronne. «Det er bevist i Israel nå – jeg er i kontakt med mange leger i Israel – de har store problemer, alvorlige tilfeller på sykehusene er blant vaksinerte mennesker, og i Storbritannia har du det større vaksinasjonsprogrammet, og det er også problemer. » Det sies at en arbeidsgruppe i Frankrike er i «fullstendig i panikk» over situasjonen og ikke er sikker på hva de skal gjøre for å løse den. De fleste som blir syke etter å ha testet «positive» for Wuhan-koronaviruset (Covid-19) er mennesker som tok jabbene, noe som ikke var det vi alle ble fortalt ville skje som en del av «Operation Warp Speed.»

«95% av alvorlig syke pasienter er vaksinert. Fullvaksinerte mennesker står for 85–90% av sykehusinnleggelsene, ”kunngjorde en israelsk lege ved navn Kobi Haviv under et segment på Channel 13 News.  “Vi åpner flere og flere covid -grener. Effekten av vaksiner synker eller forsvinner. ”  På dette tidspunktet burde det være smertefullt åpenbart, selv for de som kjøper seg inn i retorikken Branch Covidian at noe virkelig er galt med fortellingen. Eksperter innen immunologi har også advart i mange måneder nå om at administrering av vaksiner under en pandemi, selv med gode intensjoner, ikke er en god idé.  Det ser ut som om målet ikke er å stanse plagen, men å fortsette å fylle den med flere og flere injeksjoner. I mellomtiden har syke pasienter med vaksineinduserte sykdommer ikke tilgang til midler som ivermektin som faktisk kan hjelpe dem.

«Hvis du fyller opp med ivermektin og øker immunsystemet ditt med vitamin D og begynner å ta ivermektin umiddelbart etter at symptomene oppstår (dvs. feber), nærmer sjansen for overlevelse deg 100 prosent,» skrev en kommentator ved America’s Frontline Doctors sjansen (AFLDS). “Jeg fikk 100 12 mg ivermektintabletter fra India for $ 170 inkludert frakt. Den anbefalte dosen er 24 mg i fem dager eller før feberen avtar, så kostnaden min for å komme opp til 100 prosent er $ 17.  «Å si ingenting om de fire milliarder dosene ivermektin gitt i Afrika og andre steder, med statistisk null bivirkninger, er en travesti,» skrev en annen.  

 Den nordindiske staten Uttar Pradesh, med 241 millioner innbyggere, har siden forrige uke blitt ansett som «koronafri» . De aktive sakene har krympet til 199. Dette ble oppnådd med stoffet Ivermectin, som er demonisert i Vesten og bare halvhjertet testet av WHO.  Nå ble den også brukt i India på et tidlig tidspunkt og i stor skala for profylakse mot korona. Det er nå et godkjent legemiddel for behandling av Covid-19 i Uttar Pradesh, som har den høyeste befolkningstettheten i noen stat i India og var den første som brukte ivermektin i denne formen, ledsaget av streng kontaktsporing. Antall positive tilfeller falt deretter til 0,01 prosent, for de som ble frisk steg til 98,6 prosent. Vaksinasjonsraten er lav: Så langt fikk 31,3% av befolkningen det første stikk, bare 5,8% også det andre . I USA er 54%, i Israel 62% fullstendig vaksinert – med raskt økende antall infeksjoner, sykehusinnleggelser og dødsfall. 

Rundt 97 prosent av tilfellene av Wuhan coronavirus (COVID-19) i storbyområdet Delhi i India har blitt effektivt behandlet takket være den utbredte bruken av ivermektin.  I Delhi begynte helsemyndighetene å behandle pasienter med ivermektin 20. april. På den tiden hadde hovedstadsområdet med 30 millioner mennesker å gjøre med nesten 30 000 nye tilfeller daglig.  I slutten av mai var COVID-19-tilfellene i metroområdet nede i mindre enn 1000 nye tilfeller per dag. Dette er en 97 prosent reduksjon i nye COVID-19-tilfeller på bare fem uker. Antall dødsfall per dag falt også fra nesten 300 i april til litt over 100 i slutten av mai.  På samme måte kan betydelige fall i COVID-19-tilfeller også sees i minst fire andre indiske stater som brukte ivermektin for sine COVID-19-pasienter.

Ivermectin er et bredspektret antiparasittisk middel og står som sådan på WHO Essential Medicines List. Det brukes til å behandle elvblindhet, dvergtrådorm eller skabb.  Etter hvert som bevisene på en effektiv behandling av Covid-19 økte, undersøkte en gruppe WHO-eksperter en rekke studier for å finne ut om ivermektin reduserte dødeligheten, sykehusinnleggelse, mekanisk ventilasjon og gjenopprettingsperiode for Covid-19-pasienter. På grunn av utilstrekkelige studiedata og metodiske restriksjoner, kom det vage resultatet «ikke helt sikkert». Hva panelet IKKE behandlet,er bruk av ivermektin for å forhindre Covid-19 . Men det er nettopp det som gjorde Uttar Pradesh «koronafri».

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

AmericasFrontlineDoctors.org, wochenblick.at, TimesOfIndia.IndiaTimes.com

Relaterte artikler