Fransk virolog: -Uakseptabel feil

Vaksinene stopper ikke viruset, argumenterer den fremtredende virologen, de gjør det motsatte – de «mater viruset» og letter utviklingen til sterkere og mer overførbare varianter. Disse nye virusvariantene vil være mer motstandsdyktige mot vaksinasjon og kan forårsake flere helsemessige konsekvenser enn deres «originale» versjoner. 

Luc Montagnier, en fransk virolog og mottaker av Nobelprisen i medisin i 2008 for sin oppdagelse av det humane immunsviktviruset (HIV), har nylig avslørt farene ved COVID-19-vaksinene. Montagnier diskuterte saken i et intervju med Pierre Barnérias fra Hold-Up Media, som utelukkende ble oversatt fra fransk til engelsk for RAIR Foundation USA. Under intervjuet omtalte professor Montagnier vaksineprogrammet for koronaviruset som en «uakseptabel feil.» Massevaksinasjoner er en «vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil», sa han. «Historiebøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.» Montagnier forklarte at «det er antistoffer skapt av vaksinen», og tvinger viruset til å «finne en annen løsning» eller dø. Det er her variantene skapes. Det er variantene som «er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen.»

Montagnier beskriver at mutasjonen og styrking av viruset skjer på grunn av fenomenet kjent som Antibody Dependent Enhancement (ADE). ADE er en mekanisme som øker et virus sin evne til å komme inn i celler og forårsake en forverring av sjukdommen. ADE oppstår når antistoffene som genereres under en immunrespons gjenkjenner og binder seg til et patogen, men de klarer ikke å forhindre infeksjon. I stedet fungerer disse antistoffene som en «trojansk hest», slik at patogenet kan komme inn i celler og forverre immunresponsen.

Luc Montagnier er ingen hvemsomhelst.  Sammen med Françoise Barré-Sinoussi mottok han Nobelprisen i fysiologi (medisin) i 2008 for oppdagelsen av hiv-viruset. I 1983, to år etter at sykdommen aids var blitt beskrevet første gang, lyktes Montagnier og Barré-Sinoussis team ved Pasteurinstituttet i Paris i å isolere et retrovirus som senere fikk navnet HIV. Dette regnes som oppdagelsen av viruset. Året etter ble det av andre forskere ført bevis for at viruset var årsaken til aids. I 1993 grunnla Montagnier i samarbeid med UNESCO Fondation Mondiale Recherche et Prévention SIDA (World Foundation for AIDS Research and Prevention).

Stadig flere seriøse forskere er i likhet med Luc Montaigne kommet til tilsvarende resultater. Det gjelder oppfinneren av mRNA-vaksinene Robert Malone, og det gjelder den berømte belgiske virologen Geert Vanden Bossche. Bossche har jobbet for en rekke av de store farmasøytiske selskapene, som GSK Biologicals, Novartis Vaccines og Solvay Biologicals, samt for Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery og Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI). Han har sendt et åpent brev til WHO der han begrunner sin advarsel: Mass infection prevention and mass vaccination with leaky Covid-19 vaccines in the midst of the pandemic can only breed highly infectious variants.

Får disse alvorlige advarslene og faktaene myndighetene til å tenke seg om? På ingen måte. De demonstrerer at de er fullstendig i lomma på de farmasøytiske gigantene og i stedet for å ta vaksinepause, gjennomfører de mer og mer fascistiske metoder mot ikke-vaksinerte, metoder som vi ikke har sett maken til i antatt demokratiske land etter annen verdenskrig. Ikke minst gjelder dette land som Australia, Frankrike og Tyskland. Og hva med legene? De fortsetter å vaksinere til tross for så alvorlige advarsler fra så kompetent hold. Hvilke norske leger vil stå fram og si at de har bedre vitenskap på dette enn Malone, Bossche og Montaigne? Og hvis de er i tvil, hvordan kan de fortsette å pumpe potensielt farlige vaksiner inn i kroppene til sine pasienter?

Forøvrig fortsatte demonstrasjonene mot covid-passet i hele Frankrike lørdag 21. august. Mer enn 200.000 mennesker skal ha deltatt i rundt 200 forskjellige arrangementer. Denne brokete bevegelsen startet i midten av juli, og  har vokst på en enestående måte i hjertet av sommeren. Forrige uke, helgen 15. august, registrerte innenriksdepartementet 214.845 demonstranter over hele landet , noe som er en liten nedgang i deltakelsen sammenlignet med forrige uke.  Det militante kollektivet Le Nombre Jaune, som publiserer en by-by-telling, har imidlertid talt mer enn 388 843 demonstranter over hele Frankrike, en liten nedgang fra de 415 000 som ble telt av samme organisasjon forrige lørdag. Utvidelsen av helsekortet, som allerede er obligatorisk på barer, restauranter og sykehus, fortsetter i Frankrike. Fra og med mandag har mer enn 143 store kjøpesentre og butikker i Paris -regionen og den sørlige delen av Frankrike nå plikt til systematisk å sjekke dokumentet.

Kilder: steigan.no,  ouest-france.fr

Relaterte artikler