Tabbet seg ut

bird's-eye view of sitting on bench while discussion

 En politiker fra Podemos la ut fotobevis for «klimakrisen»  ved å vise to bilder av Postiguet -stranden i Alicante med noen timers mellomrom, og som også viste høy- og lavvannet på stedet. Det handler om kommunikasjonssekretæren for Podemos i Alicante , Carmen Villaverde , som la ut disse bildene i en melding på sosiale nettverk for å prøve å demonstrere klimaendringer, men som senere måtte slette meldingen etter å ha blitt hånet og latterliggjort for sin uvitenhet om økningen og senking av tidevannet i området.  

Villaverde har også stillingen som sjef for feminisme i det kommunale koordineringsrådet for podemita -opplæringen i Alicante . I sin profil på sosiale nettverk forsikrer hun at hun også er medlem av  Podemos i Valencia -samfunnet. Imidlertid var hun mer enn 7000 stemmer unna å komme inn i partiledelsen, og var langt fra den 28. og siste stillingen for danne denne ledelsen for Podemos i regionen.

Relaterte artikler