Oktoberfest i La Nucia

person holding handle of faucet

 Torsdag 1. oktober ble «Oktoberfest» i La Nucía offisielt innviet med den tradisjonelle «åpningen av det første fatet» av Dorothea von Drahosch, Tysklands konsul og Bernabé Cano, ordfører i La Nucía. Denne «ølfestivalen» vil pågå til 12. oktober på parkeringsplassen til Estadi Olímpic Camilo Cano med gratis inngang, der protokollene og kapasitetskontrollen vil bli fulgt. 

 “Vi er veldig glade for at alt har gått bra, det har vært en veldig tøff tid de siste ukene, med mye arbeid, men endelig er alt klart for å nyte Oktoberfest i La Nucía. Glad for å være her på denne flotte plassen i La Nucía, med mer land, mer parkering, med en utendørsterrasse. Jeg tror det er det perfekte stedet å fortsette å vokse i ytterligere 33 år, etter pandemien er det en veldig spesiell Oktoberfest for alle, sier Gabriele Schäfer, pta. Creativ Club Calpe Association“Veldig romslig beliggenhet”.  Oktoberfesten ble tidligere arrangert i Calpe.

Den store Ciutat Esportiva Camilo Cano parkeringsplassen og lett tilgang for busser gjør den til det ideelle stedet å gjennomføre  “Oktoberfest” i La Nucía, som håper å konsolidere seg gjennom årene. “Oktoberfest for tyskerne er en veldig viktig årlig begivenhet, og jeg tror at vi her i La Nucía vil få muligheten til å feire den med glede, gastronomi, øl og levende musikk. Beliggenheten i La Nucía er ideell og veldig romslig, med god plass til å parkere komfortabelt slik jeg har sett i dag. Jeg synes det har vært et godt trekk å flytte hit til La Nucía, en veldig imøtekommende kommune der forskjellige nasjonaliteter sameksisterer i harmoni, og forhåpentligvis vil det også vare 33 år til, kommenterer Dorothea von Drahosch, tysk konsul.

Bernabé Cano, ordfører i La Nucía, fremhevet ved åpningen av Oktoberfest viktigheten av å gjenopprette hendelser innenfor det «nye normalen» og enda mer Oktoberfesten, som blir et sted for sameksistens mellom mennesker av forskjellige nasjonaliteter og en «bro for integrering». Festen varer til tirsdag 12. oktober. For dette har det blitt satt opp et stort telt, hvor alle deltakere vil kunne nyte en autentisk «ølfestival» i bayersk stil, med levende musikk. Det er en stor utendørsterrasse på 500 m2 og et rekreasjonsområde for de minste.

Relaterte artikler