Chelsea og Manchester City vil forlate Super League

Chelsea og Manchester City  forbereder den nødvendige dokumentasjonen for å be om utgang fra Super League, to dager etter den offisielle kunngjøringen som har rystet fotballverdenen.   

 Chelsea og Manchester United forbereder sin exit fra den planlagte europeiske Superliga bare to dager etter at de signerte på å bli med som to av de 12   klubbene i konkurransen som har som mål å revolusjonere fotballverdensorden. I følge BBC vil det blå laget samle all nødvendig dokumentasjon for å forlate Super League. Minutter etter kom nyheten om at   Manchester City også ville ut av avtalen.

Denne informasjonen sammenfaller med de voldsomme protestene fra Chelsea-fansen, som den tidligere keeperen Petr Cech måtte reagere på ved å gå ut for å snakke medog berolige de rasende fansene, som ikke lot bussen reise med lagets fotballspillere. Lederne  i Chelsea hadde møtt spillerne på førstelaget for å diskutere deltakelse i Super League, ifølge The Athletic. Avgjørelsen ble å ikke fortsette å være en del av  Super League. Chelsea er en av grunnleggerne av Super League, i en gruppe på seks lag fra England som også inkluderer Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham Hotspur . Klubben har ennå ikke offisielt informert om sin beslutning om å forlate konkurransen de sa ja til å bli med på få dager før.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler