Vi repeterer gjeldende regler

girl in blue shirt holding smartphone

Frem til 12. april  gjelder følgende restriksjoner. Regionen vil forbli stengt for passering om du ikke har gyldig grunn, men bevegelse mellom de tre provinsene er tillatt. Nattforbudet gjelder fra 22.00 til 06.00. Sosiale møter offentlig er begrenset til fire personer, enten det er innendørs eller ute, med unntak av mennesker som bor sammen. Møter privat er forbudt med mindre dere bor sammen. Barer og restauranter kan gjenåpne innendørsområdene med 30% kapasitet, men gjester må sitte og bar-service er forbudt. Utendørs kapasitet er 100%. Stengetid er 18.00, og bordene har en grense på fire gjester. Nattklubber, dansesteder og nattbarer holder   stengt.

Idrettsanlegg og treningssentre kan åpne med 30% kapasitet og må stenge innen 22:00. Svømmebasseng er også begrenset til 30%, og garderober kan brukes, men ikke dusjer eller vannfontener. Sport kan praktiseres uten maske, forutsatt at det ikke er i folkemengder. Masker anbefales på strender og i felles bassenger, så vel som ute. Begravelser og steder for bønn er begrenset til 30%, med kapasitet til maks 20 personer ute eller 15 inne, og sosial avstand må overholdes. Enhver begivenhet som involverer servering av mat er begrenset til 20 personer ute og 15 inne.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler