Koronavirus: Nytt utbrudd i Altea

white and brown concrete buildings near mountain during daytime

Helsedepartementet har varslet tre nye utbrudd av koronavirus i provinsen Alicante, hvorav det ene er i Altea.

De fleste berørte er påvist i Elda og berører ti personer, med to innlagt på sykehus. Opphavet til dette utbruddet er sosialt. I Elche er det diagnostisert et nytt utbrudd av yrkesmessig opprinnelse, med fire smittede og i Altea er det et annet utbrudd med tre positive og av sosial opprinnelse.  I resten av Valenciaregiponen er det fem nye utbrudd, de fleste av dem sosiale og berører 23 personer.  I løpet av de siste timene må vi også konstantere et nytt dødsfall fra coronaviruset i   Alicanteprovinsen, som til nå har  vært 11 dager uten nye dødsfall. Dermed er det totale antall dødsfall fra pandemien i provinsen  514.   Når det gjelder antall positive, har det i de siste timene vært en nedgang, i tilfeller i Alicante, med 40 nye positiver – dagen før var de 64.  Sykehusene i Valencia  har for tiden 95 personer innlagt: 11 i provinsen Castellón.  30 i provinsen Alicante,  og 54 i provinsen Valencia.

AV:TOM BJØRNØ

Relaterte artikler