Dekke til svømmebassenget

Hva er det med solcellestyrte automatiske bassengtrekk som gjør disse så populære blant bassengeiere i Spania?

På Spanias kystlinje med mer enn 300 soldager i året og en utrolig vakker blå himmel, få mest mulig ut av dette utrolige vakre været, ta et stup i bassenget og nyt livet i Spania  til det ytterste.  Dette er idealet for mange av oss som bor her i Spania, og nyter hvert minutt av livet i dette vakre landet.  Med et basseng i hagen er livet enda bedre og med det fine og varme klimaet  kan man glede seg over livet enda mer.

Tenk deg om et øyeblikk, i stedet for å kunne bruke bassenget bare i juli, august og september kan du bruke bassenget ditt nesten hele året uten å bruke noen form for energi,helt økologisk. Dette er nå mulig med et automatisk Dekobo Solar Pool Cover, med direkte solenergi på en mest mulig effektiv måte. Hele overflaten av bassenget blir omgjort til ett stort solcellepanel. Uten å bruke elektrisitet, gass eller olje, konverterer du all solenergi til å varme opp vannet i bassenget ditt.

Uten anstrengelse i det hele tatt, vil du øke temperaturen i bassenget mellom 5 og 7 grader celsius. Dette betyr at i en normal situasjon, uten automatisk Dekobo Solar Pool Cover, under oktober måned,  vil bassenget ha en temperatur på mellom 21 – 22 grader. Og med automatisk solcellebassengdekke, vil bassenget ha en temperatur på mellom 28 – 29 grader. Dette er perfekt svømmetemperatur, og du vil kunne opprettholde denne temperaturen i løpet av mange flere måneder i løpet av året, uten å bruke noen form for energi. Den nye flytende Solar Pool Cover, laget av Polykarbonat,  er en virkelig revolusjon innenfor utendørs bassengoppvarming.

Det er andre fordeler, bassenget vil være helt trygt for barn og kjæledyr, siden de kan gå  på det automatiske Dekobo Solar Pool Cover. Den støtter vekten til barn uten problemer. Visste du at vanndampingen av et basseng er omtrent 6 liter  per kvadratmeter, i timen. Dette betyr at i løpet av et år vil du ha fylt ut bassenget omtrent halvannen gang. En normal størrelse på bassenget har omtrent 50.000 liter vann, så i løpet av ett år vil du ha brukt omtrent 75.000 liter vann. I et land som Spania hvor det er mangel på vann, er dette et veldig stort problem. Dette kan unngås med en Automatisk Dekobo Solar Pool Cover, vanndampen reduseres med omtrent 80%.

Når du snakker om energi, vil du også kunne redusere strømregningen, for med en automatisk Dekobo Solar Pool Cover  kan du redusere tiden for filtreringsinstallasjonen med omtrent halvparten. Dette fordi vannet vil være mye renere, siden bassenget vil være tildekket mesteparten av tiden når du ikke bruker det. Bruken av kjemikalier som klorid og Ph Plus eller Negativ etc. vil også reduseres betydelig fordi fordampingen av kloridet etc. vil bli sterkt redusert. Dette betyr også en reduksjon i kostnadene.

Relaterte artikler