Country rocka kirkerommet!

Minnekirken, Villajoyosa, 7. april.

Det var nesten som om kirketaket løfta seg da Steff Nevers & G.Thomas gav oss en levende og tvers igjennom ekte konsert, med gode, gamle country låter på repertoaret.

Med 154 gjester i salen stod ikke mange stoler tomme og gjesteartisten Nukti  (Vibeke Grov)  varmet opp med vakre toner, før gutta fortsatte med kjente låter fra Johnny Cash, Alan Jackson, Garth Brooks, Willie Nelson og mange flere. Ingen tvil om at Steff Nevers og Gunnar Thommesen er profesjonelt gode artister!

Det var satt opp buss fra Alfás og Albir og sammen med gjester fra Solgården , ble dette en minnerik kirkekonsert, der man lett kunne mimre, klappe og synge med på kjente, kjære sanger som «On the road again», eller «Take me home, Country roads.» .  Etter halvannen times konsert, mottok artistene en velfortjent stående applaus, ingen tvil om at de gav alt i samspillet med publikum og kirkerommet var rett og slett et fantastisk konsertlokale.

Heldige var vi som fikk oppleve dette.

AV: TORIL ENGESET

Relaterte artikler