Fotoutstilling på Pavarotti

Nelly del Arbo, født i Sofia, Bulgaria, skal stille ut sin fotokunst på Café Pavarotti.

Hennes fotointeresse begynte allerede da hun var 13 år, da hun fikk et lite plastkamera av tanten sin. Men hun hadde annet å gjøre, og husket ikke på drømmen om fotografering før hun var fylt 30 år. Hun lærte seg faget gjennom kurs og videreutdanning innen fotografering. 

Under oppveksten bodde hun flere år i Peru, og derfra reiste hun med et kamera eller to, og sin sønn. Hun reiste til Chattanooga, Tennesee der hun hentet inspirasjon og lærte mye mer. Hun reiste tilbake til sitt hjemland, der hun ble med på oppbyggingen av en Waldorf-skole i Sofia. 

Nå bor hun med sønnen sin i vakre Altea, og hun elsker denne byen. Der lever hun ut sin drøm, sin lidenskap for å fotografere og skape kunstbilder. Underveis har hun også forelsket seg i den norske naturen, og har vært to ganger i Norge for å fotografere kyst og land.

Dette har resultert i mange vakre fotografier, og det er disse hun vil stille ut på Pavarotti under tittelen “Look to Norway”.

Til neste år er hun invitert til å ha utstilling både i Bergen og i Oslo, men vi kan få en forsmak av hennes kunst på Café Pavarotti med vernissage 19.10. kl. 18.30.

Relaterte artikler