NY MATLEVERING TIL CALLOSA

Presten, undertegnede og Jarl Goli sjauer.

Under forestillingene til “Ute av drift” på Pavarotti, solgte vi lodd for i overkant av 1000 euro. Lørdag 6. april kjørte vi opp mat til trengende i Callosa for ca. halvparten av beløpet. En varevogn full med basisvarer som melk, matolje, ris og hermetiske kjøttboller hjalp godt til med å fylle hyllene til Caritas sitt lager i byen.

Frivillige i Callosa og presten fyller poser med matvarer, som kan hentes på lageret etter avtale. Pr. i dag er det nesten 80 familier som er totalt avhengig av denne hjelpen for å overleve, og tallet er igjen stigende. Under den verste krisen var så mange som 300 familier avhengig av denne hjelpen. Vi vil prøve på forskjellige måter å mobilisere det norske samfunnet her nede, slik at vi fortsatt kan hjelpe til. Her går ikke en euro til spille, selv ikke til transportutgifter etc. Det tar vi på egen kappe.

Jarl Goli var med og bar matvarer denne lørdagen og er ivrig på å hjelpe til videre. I den forbindelse har han gitt 10 fantastiske trykk til Cafe Pavarotti som vi selger ut for 200 euro pr. stk. Dette er trykk i begrenset antall, nummererte og signert av kunstneren. Vi lar alt vi selger gå videre til Callosa i form av matforsyninger. Jarl vil også bidra med såkalte popups på Pavarotti.  Les forøvrig artikkelen om Jarl Goli i dette magasinet.

AV: TOM BJØRNØ

FOTO:  Karin Eickel-Hermanrud


Relaterte artikler