Besøk stor messe i Altea i april

Liker du å gå på messer med fart og underholdning, er du velkommen til å besøke “LIFESTYLE & LEISURE EXPO” på  Villa Gadea Resort Hotel i Altea fredag 5. og lørdag 6. april.  

Det største arrangementet på Costa Blanca som har det meste for ditt hjem, hage, livsstil og fritidsbehov. Utstillingen  har over 80 utstillere med produkter og tjenester. Dette er stedet for informasjon, inspirasjon, pluss moro, attraksjoner,  samtaler og demoer samt utendørs matlagings- demonstrasjoner, gratis tegning med premier som skal vinnes, noe som alltid blir godt mottatt! To dager til å se, røre, prøve, smake og kjøpe!

Med gratis inngang er dette et arrangement du ikke bør  gå glipp av! Åpent fra kl 10.00 til 17.00 begge dager. Det er mange ting å oppleve, se kunstkonkurransen og galleriet, følg Tapas-stien for å prøve gratis tapas, vinn en Spa Getway for to på Akinon Resort, få en fri karikatur malt, og sjekk ut hvem som skal vinne Pet Idol 2019! Har du den søteste katten eller en herlig hund eller et annet kjæledyr, send epost med dyrebilder til office@gmpromotions.es med navnet ditt, navn og alder på kjæledyr, så vil de bli vist på utstillingen. De besøkende vil stemme for Pet Idol Star 2019!  

Du kan også være med på arrangementet ved å logge inn en av de  interaktive konkurransene! For eksempel kunstkonkuransen, som er åpen for alle kunstnere for å komme med et kunstverk i form av: Et originalt maleri, tegning, fotografi, skulptur eller arrangement. Temaet er “On the Rocks”… Bruk din kreative fantasi og kunstneriske talenter til å tolke og uttrykke temaet 2019! De besøkende vil stemme på sitt favorittverk av kunstverk som reflekterer ‘On the Rocks’ mest kreativt!  1. plass gir premie på 50,00 euro, 2. plass premie 25,00 euro, begge med sertifikat og cava. Send en email til: gina@gmpromotions.es for innmeldingsskjema. Deltakeravgiften er 10,00 euro.

AV: AKTUELT SPANIA

Relaterte artikler