En oppdatering fra dramaet i USA

En lang liste med tidligere CIA-direktører, visedirektører og NSA-sjefer har undertegnet et opprop der de fordømmer president Donald Trump for å ha fratatt  ex-CIA-sjef John Brennan sikkerhetsklareringen. De sier det er et angrep på hans ytringsfrihet. Når  ble sikkerhetsklarering ytringsfrihet? Pressetalsmann i Det hvite hus, Hogan Gidley prsiserte dag også: Sikkerhetsklarering er et privilegium, ikke en rettighet. Noen av de som har signert oppropet har markert seg som klare fiender av Trump, som tidligere NSA-sjef , James Clapper og Michael Hayden. Andre som tydeligvis også er redd for å miste sikkerhetsklareringen  er general og kortvarig CIA-sjef, David Petraeus, tidligere CIA-sjef Leon Panetta og eks-CIA og forsvarsminister Robert Gates.

Hvorfor skjer dette? De vet at de avsløringene som rulles opp nå vil kompromittere også deres fortid. Korrumperingen av CIA, FBI og NSA har pågått over mange år.  James Clapper satt i Kongressen og fikk spørsmål om det var slik at NSA overvåket og avlyttet vanlige amerkanere. Han svarte: – Nei, ikke det jeg vet. Få måneder senere avslørte Edward Snowden Clapper som en stor løgnhals.   Brennan, på sin side, fikk CIA til å spionere på etterretningskomiteen i Senatet da denne gransket uregelmessigheter i nettopp CIA, ved å infiltrerte datamaskinene i Kongressen.  Det Brennan, den sparkede FBI-sjef James Comey og Clapper fremfor alt er kjent for er at deres navn stadig kommer opp som nøkkelpersoner i anti-Trump-kampanjen, først under valgkampanjen, senere arbeidet for å ødelegge hans presidentembede.  De har initiert og tillatt en rekke tiltak for å ramme Trump og hans stab. De  har brukt statens organer til å gripe inn i demokratiets viktigste prosess: presidentvalget.

Om dette  blir avslørt og kjent i sin totale bredde, vil det utløse en reaksjon blant velgerne.  Mange kongressrepresentanter og pressefolk har i lang tid krevd en storjury som skal holde offentlige høringer om alt som har foregått. Trolig er det en slik opprulling folk som Gates, Petraeus og George Tenet frykter. En slik opprulling kan komme til å dra  med seg mye annet. Korrumperingen begynte ikke i 2016. Man må mye lenger tilbake. Som Barrack Obamas forfølgelse av journalister, skatteetatens svartelisting av Tea Party-bevegelsen, den bevisste mørkleggingen av Benghazi-angrepet i Libya, Clinton Foundation osv.  Det er nok å ta av. Da Trump meldte seg som presidentkandidat  forsto disse aktørene at alt de hadde holdt på med i årenes løp, kunne bli avslørt. Dette var ikke en politiker slik de var vant til. De risikerte at hele spillet raste sammen.  Derfor måtte de stanse Trump. Når også disse trekkene risikerer avsløring, kommer  panikken.

Det er lagt fram bevis for at eks-MI5 agent Christopher Steele, kjent for «drittpakkene» mot Trump som skulle underbygge påstandene om «Russia collusion» uttrykte bekymring til Bruce Ohr i  justisdepartementet (DOJ)  for hva som kunne skje etter at Comey ble sparket av Trump. – Vil brannmurene holde? Ohr er de siste uker avslørt som krumtappen i arbeidet mot Trump, etter at FBI ble tvunget til å avslutte samarbeidet med Steele fordi han lakk til pressen. Men samarbeidet fortsatte bakveien, med Ohr som mellommann. Ohr hadde over 70 møter med Steele, møter han tok notater fra, notater som journalistene  i Fox, Sean Hannity, Sara A Carter og John Solomon i «The Hill» har fått tak i. Det er ubestridelige bevis.

Bruce Ohrs kone Nellie jobbet i forøvrig i Fusion GPS (ansatt i 2016), selskapet som konstruerte de nevnte «drittpakkene», bestilt av demokratene og Clintonkampanjen. Ohr rapporterte ikke dette inn til Justisdepartmentet, noe han etter loven er pålagt å skulle gjøre.  Hans kone snakker flytende i russisk. Fusion GPS hadde også på den tid Natalia Veselnitskaya, den russiske advokaten (som ikke snakker engelsk) som ønsket å møte opp i Trump Tower hos Trump Jr., på klientlisten. Hun hadde møte med Fusion GPS grunnlegger Glenn Simpson både før og etter dette møtet. Veselnitskaya ble gitt innreisetillatelse under «ekstraordinære omstendigheter» av Obamas justisdepartement.

Hele Russland-skandalen synes oppkonstruert av Hillary Clinton, DNC samt et politisert FBI, CIA og NSA. Ingen bør forundres om også tidligere president Obamas navn kommer tydeligere fram etterhvert. Trump kampanjen skulle knuses, og når det ikke lyktes skal presidentskapet ødelegges. Alt for å ta makten fra en demokratisk valgt president. Snakk om å gjøre skam på begrepet «demokrater». Denne løgnen, dette rå maktmisbruket, ville    vært umulig om ikke også den liberale pressen  med CNN i spissen fulgt opp av New York Times og Washington Post hadde vært med på laget.  De har alle hatt kun en agenda. Å ødelegge for presidenten. Alt han har gjort, er i deres rapportering galt, inkludert møtet med presidenten i Nord-Korea.

Nå innrømmer til og med den norske ambassadøren i Washington at Trump også kan komme til å vinne neste gang. Han sier Trump er langt mer populær i USA enn det norske aviser rapporterer. Demokratene er helt avhengige av den fargede delen av befolkningen for å vinne. Dette håpet svinner siden Trump blir mer og mer populær blant svarte og latinamerikanske velgere.  8 prosent blant svarte menn og 4 prosent fra sorte kvinner  stemte på Trump under presidentvalget i 2016. Nå er denne andelen steget til 36, ifølge meningsmålinginstituttet Rasmussen Report, forøvrig det byrået som kom nærmest resultatet i valget.   Den eneste måten «demokratene» kan vinne på er å få innvandrerstemmene og 90% av de svarte og latinamrikanske velgernes stemmer.

 

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler