Ny maleriutstiling på Café Pavarotti

Denne gangen er det den spanske RAFAEL PENADÉS FERRERO, fra Ontinyent (Valencia) som har stilt ut noen av sine akrylmalerier i Café Pavarotti.

Rafael forteller at han har alltid likt å tegne og at han faktisk var ganske god til det. Han hadde tegnet i mange år da han en dag bestemte seg for å sette farger på tegningene sine. Dermed ble han introdusert for en verden av akrylmaling. 

Han meldte seg inn i kunstforeningen E.P.A. San Carlos i Ontinyent, og siden har han skapt kunst fortløpende, og ser plutselig at han er i gang med sitt verk nr. 144!

I de siste 5 årene, som medlem av kunstforeningen FONT D’ART, har han deltatt i alle kollektive utstillinger i regi av denne foreningen i kunstlokalet Mostra d’Estiu i Ontinyent.  Han har også deltatt i utstillinger i kultursenteret i Ontinyent.

Rafael tilhører også en annen gruppe kunstnere som kalles SOM ELS SOM, og de møtes hver fredag ​​for å snakke om kunst, utveksling, ulike meninger og organisering av kollektivutstillinger på fylkesnivå.

Kunstneren er også veldig stolt over at han kan ha en salgsutstilling på Cafe Pavarotti, hvor han kan vise sin kunst, også til nordmenn på Costa Blanca. Her har han stilt ut sine nyeste verker, en vegg med bilder fra havet, og en annen vegg med motiver fra fjellet. 

Han håper at mange vil stikke innom og se på bildene hans, og kanskje noen lar seg friste til å ta med seg ett hjem.

Fredag 25. mai vil Café Pavarotti arrangere en presentasjon av utstillingen, med enkel servering. Rafael er også en erfaren vinkjenner, og vil presentere noen viner som vi får smake på, samtidig med litt mat fra restaurant  Saritas i Albir. 

Vi vil arrangere loddsalg der man kan vinne en av vinene, og hovedgevinsten er selvsagt: Et av Rafaels akrylmalerier!

Påmelding og reservasjon av bord innen 21. mai: 

Tlf:  634182240 / 0047 48380961, post: redaksjonen@aktueltspania.net eller stikk innom Cafe Pavarotti

Pris: 15 euro (forbehold om nok påmelding)

Relaterte artikler